Ritualul pe care să îl faci de 1 Martie! Energia frumuseții și a dragostei va curge armonios în viața ta

Dacă simți că ești urmărită de ghinion sau dacă mintea îți este inundată de gânduri negative, îți propunem un ritual potrivit pentru 1 Martie care îți va da lumea peste cap!

28 feb. 2024, 19:36
Ritualul pe care să îl faci de 1 Martie! Energia frumuseții și a dragostei va curge armonios în viața ta
Ritualul pe care să îl faci de 1 Martie! Energia frumuseții și a dragostei va curge armonios în viața ta

Iată un ritual pentru frumusețe pe care să-l practici de 1 Martie! În această zi specială dedicată femeilor, poți valorifica energia ta feminină pentru a-ți amplifica atractivitatea și frumusețea. Urmează acest ritual simplu, care te va face să te simți mult mai frumoasă și specială. Este mult mai ușor decât crezi!

Citește și: Netflix vine cu alte surprize pentru abonații săi! Ce filme și seriale noi poți urmări în luna martie pe cea mai renumită platformă de streaming

În primul rând, ai nevoie de lumânări în culori diferite. Poți alege o singură lumânare sau poți opta pentru două sau trei lumânări în culori variate pentru a amplifica energia.

  • Lumânarea roșie este potrivită dacă îți dorești să atragi atenția sexuală.
  • Lumânarea argintie este pentru a deveni centrul atenției și a emana carismă.
  • Lumânarea portocalie te va face mai atrăgătoare în general și mai drăguță.
  • Lumânarea roz va evidenția frumusețea ta și va lăsa pe ceilalți să vadă cât de plăcută este prezența ta.
  • Lumânarea albastră te va face să pari o companie plăcută și un prieten de încredere pentru cei din jur.

Pasul următor este să te pregătești pentru o baie relaxantă, folosind multă spumă, esențe preferate și petale de trandafir. Umple cada cu apă caldă și împrăștie petalele de trandafir în apă. Aprinde lumânările și bucură-te de baie. În timp ce te relaxezi, meditează și vizualizează imaginea ta ideală. Imaginează-ți că ești perfect sănătoasă, că ai silueta dorită și că ești cea mai frumoasă și atrăgătoare femeie din lume. Poți chiar să rostești cu voce tare și din adâncul sufletului următoarele cuvinte:

„Mulțumesc că sunt perfect sănătoasă. Corpul meu și organele mele funcționează perfect, sunt odihnită și plină de energie pozitivă. Sunt cea mai frumoasă femeie din lume. Fiecare părticică din corpul meu este frumusețe pură. Sunt atractivă, blândă și bună și toți oamenii se simt bine în preajma mea.” Rostește aceste cuvinte în timp ce te îmbăiezi și simți recunoștința pentru corpul tău și toate trăsăturile frumoase cu care te-a înzestrat Dumnezeu.

Citește și: Trei zodii norocoase în luna martie. Mărțișorul le va aduce împliniri sufletești și buzunare pline de bani