Ritualul şocant al lui Jean Paler în fiecare noapte de Revelion. „Se retrage într-un colţ şi…..” FOTO

Jean Paler are un ritual, în noaptea de Revelion, de la care nu se abate niciodată, indiferent dacă este pe scenă, sau nu. Pentru că prima zi din noul an corespunde cu Sfântul Vasile, la miezul nopţii, îndrăgitul actor se retrage într-un colţ şi se roagă pentru cei dragi pe care i-a pierdut de-a lungul vieţii. "Pe tata şi pe fratele meu i-a chemat Vasile. Aşa că, fac rugăciuni pentru ei".

01 ian. 2015, 08:33
Ritualul şocant al lui Jean Paler în fiecare noapte de Revelion. „Se retrage într-un colţ şi…..” FOTO

Sărbătorile de iarnă, Crăciunul şi Anul Nou, aduc cu sine şi multe superstiţii şi obiceiuri de la care oamenii nu se abat, indiferent de împrejurare sau moment, scrie spynews.ro. Mai ales când se încheie o perioadă şi începe o alta, cei mai mulţi îşi fac un bilanţ, îşi pun dorinţe cu speranţa că ce va veni va fi mai bine şi mai bun. Jean Paler nu face nici el excepţie de la regulă şi, indiferent unde-l prinde Cumpăna dintre ani, ia o pauză şi se roagă. 5 minute, e de ajuns!

Citeşte şi Cum arăta Revelionul pe vremea comunismului. Imagini fără vârstă cu SCENETE CELEBRE VIDEO

„Nu sunt superstiţios, nu am anumite ritualuri, dar, la 12 noaptea, întotdeauna, mă rog. Mă retrag într-un colţ al meu, 5 minute şi spun nişte rugăciuni. În primul rând îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat, pentru că mă ţine sănătos şi nu mă lasă niciodată. Apoi, fac rugăciuni pentru tata şi fratele meu, care au murit şi pe care i-a chemat Vasile. Asta, pentru că, pe 1 ianuarie se serbează Sfântul Vasile”, a mărturisit Jean Paler.

Citeşte şi REVELION 2015. Spectacol impresionant la Sydney, focul de artificii a fost magnific FOTO şi VIDEO

Noaptea dintre ani l-a prins pe îndrăgitul actor pe scenă. A avut 2 spectacole, la munte, apărute, aşa cum spune chiar el, pe ultima sută de metri, dar de care s-a bucurat ca un copil. Asta, pentru că, iarna, solicitările sunt mai puţine şi, automat, banii nu sunt aceeaşi ca în sezonule stival.