Ritualuri de dragoste care nu dau greş, recomandate de Lidia Fecioru. Tehnici simple prin care poţi atrage persoana potrivită

Multe dintre persoanele singure nu se simt confortabil cu singurătatea şi ar face orice să-şi schimbe acest statut. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru propune câteva ritualuri menite să atragă cât mai curând persoana potrivită.

02 feb. 2022, 08:30
Ritualuri de dragoste care nu dau greş, recomandate de Lidia Fecioru. Tehnici simple prin care poţi atrage persoana potrivită

Există o serie de ritualuri de dragoste care nu dau greş, dă asigurări Lidia Fecioru. Ritualul cănii de lut şi cel al mantrelor sunt doar două dintre obiceiurile magice care te pot duce mai aproape de persoana iubită.

Două ritualuri de dragoste garantate de Lidia Fecioru

Se ia o cănuță de lut și se pune o monedă în ea. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului, cât să prindă un asfințit și un răsărit. Apoi o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie, se pune un inel în interior. Orice inel. Lăsăm cana acolo până când dorinţa se îndeplinește”, a explicat Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Un alt ritual de dragoste eficient este cel al mantrelor, care trebuie scrise pe bileţele care, ulterior, vor fi puse sub pernă.

E bine să ne scriem acea mantră pe o bucățică de hârtie și să ne-o punem chiar sub pernă sau la oglindă. De fiecare dată când ne uităm în oglinda aia să scrie acolo: sunt cel mai bun sau sunt cel mai sănătos sau un alt mesaj pe care îl vrem noi.Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă.

O prietenă de-a mea și-a făcut descrierea unui bărbat cu care voia să se mărite pe o foaie cu lux de amănunte și mi-a zis că atunci când s-a întâlnit cu soțul ei nu-i venea să creadă că era exact ce scrisese ea pe foaie?”, a adăugat bioenergoterapeutul.

Citeste si EXCLUSIV Parapsihologul Lidia Fecioru, despre criza din Ucraina: „Nu va fi niciun război. Dau scris. Putin nu vrea NATO în coasta lui, vrea doar să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile Ucrainei”

Ritualuri pentru îndeplinirea oricărei dorinţe

Ritualul căniţei din lut

se poate aplica pentru orice dorinţă, nu doar pentru găsirea sufletului pereche. În funcţie de ce ne dorim, punem respectivele obiecte în interiorul cănii: inel pentru căsătorie, fotografii cu o locuinţă sau cu o maşină dacă ne dorim astfel de lucruri. Atenţie, însă! Nu trebuie puse mai multe dorinţe într-o căniţă, ci una singură.

Se ia o cănuță de lut și se pune o monedă în ea. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă.

Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.

Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care, o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Lăsăm obiectul în căniţă până când dorinţa se îndeplinește”, a explicat bioenergoterapeutul la Antena 3.

Citeste si Pune un ou crud într-un pahar, pe noptieră, înainte de culcare. Rezultatul e uimitor! Secretul dezvăluit de Lidia Fecioru

Ritualul cercului din noduri se practică pentru îndeplinirea oricărei dorinţe.

Pentru acest ritual avem nevoie de nouă bucăți de ață. Le punem pe masă și legăm fiecare capăt unul de celălalt. Facem un cerc din ele. La fiecare nod trebuie să rostim – legăturile încep să aibă succes. Chiar dacă dorința s-a îndeplinit, nu desfacem nodurile. Le lăsăm așa. Este foarte important ca dorințele nostre să fie realizabile și dorite din suflet. Nu poți pune dorințe pentru nimeni. Fiecare e norocul, cu karma lui„, explică specialistul.

Ritualul pentru atragerea bogăției presupune ca, în fiecare zi de luni, să luăm puțină sare și puțină pâine și să intrăm cu ele în fiecare cameră. Ritualul se face de patru ori pe lună.

Ritualul pentru sănătate foloseşte agheasma.

Trebuie să te duci dimineață și să iei apă neîncepută, așa se spune. De pildă, te poți duce să iei apă de la izvor. Te duci într-o dimineață. O poți amesteca cu agheasma mare, pe care o iei în fiecare dimineaţă„, explică Lidia Fecioru.

Ritualul cu acul de siguranță pentru domolirea duşmanilor: „Se ia un ac de siguranță și se deschide. Dacă simți că cineva se gândește negativ la tine, începi să te protejezi. Se ia acul de siguranță și vârful se încălzește la o flacără de lumânare. Lumânarea să fie din ceară. Și începi și spui acolo toate durerile tale. L-ai închis, ai stins lumânarea și îl prinzi la haină pe dedesubt cu închizătoarea în jos. Îl porți până când simți că nu își mai face efectul”.