Ritualuri de înfrumusețare care întrec orice imaginație. Masajul cu șerpi, măștile cu aur sau băile cu ingrediente „inedite” VIDEO

Femeie sunt gata să recurgă la orice metodă pentru a avea o piele cât mai tânără ce radiază de sănătate. Există anumite ritualuri de înfrumusețare extrem de controversate la care doar puține persoane au acces.

25 nov. 2021, 19:01
Ritualuri de înfrumusețare care întrec orice imaginație.  Masajul cu șerpi, măștile cu aur sau băile cu ingrediente „inedite” VIDEO

Femeile sunt cunoscute pentru faptul că sunt gata să recurgă la orice metodă pentru a-și menține pielea cât mai tânără. Există o sumedenie de metode naturiste pe care repezentantele sexului frumos le pun în aplicare, de la albușuri de ou amestecate cu lâmâie, până la zaț de cafea aplicat direct pe față pentru o exfoliere eficientă.

Anumite ritualuri par să întreacă orice imaginație, iar unele dintre cele mai ciudate metode pentru o piele radioasă sunt dedicate mai ales bărbaților. Printre soluțiile pe care puține persoane ar avea curajul să le pună în aplicare se află masajul cu șerpi, băile cu urină sau măștile cu spermă de taur.

Amestecul minune care te ajută să slăbeşti 10 kilograme. Conţine lămâie şi bicarbonat de sodiu

Măşti cu aur

Dacă îți place să utilizezi aurul nu numai ca un accesoriu ci vrei să te bucui din plini de toate calitățile sale, ai putea încerca o mască pentru revitalizarea tenului a cărei compoziție de bază este chiaar acest metal prețios. Metoda aparține medicului John Tsagaris, care susține că acest tratament pentru ten inversează efectele îmbătrânirii pielii feţei, dar şi pe cele ale poluării, fumatului sau expunerii la razele ultraviolete fără protecţie solară. Tot ce trebuie să faci este să soți din buzunar 540 de dolari pentru un tratament de o oră şi jumătate.

Scrub cu spermă de taur

Scrub-ul cu spermă de taur este recomandat în special bărbaților, această substanță este extrem de eficientă pentru hidratarea tenului persoanelor de sex masculin a căror epidermă este mai groasă decât cea a femeilor. Atenție totuși, pentru că din punct de vedere științific nu există dovezi că scrub-ul din spermă de taur ar conferi un tonus mai bun pielii, ba dimpotrivă cei care utilizează acest produs s-ar putea expune riscului de contactare a unor boli cu transmitere sexuală cum ar fi herpesul şi chlamydia.

Băi de urină 

Oricât de controversată ar suna această idee, există o oarecare bază ștințifică care susține beneficiile băilor cu urină. Ingredientul din urină care poate acționa ca un exfoliant pentru piele este acidul uric, ce are un efect asemănător altor ingrediente regăsite în majoritatea produselor cosmetice, cum este acidul glicolic, acidul salicilic şi acidul lactic. Teoretic 95% din compoziția urinei este apă, iar o mică parte de 5% esste acid uric. Totuși specialiștii avertizează că cel mai bine este să utilizăm produsele avizate din farmacii sau din magazine.

Fructul de physalis, noua senzație din Occident. Toate gospodinele trebuie să-l folosească. Are o concentrație mare de vitamine și face minuni cu organismul uman

Masaj cu şerpi

Terapia prin masaj cu șerpi este una destul de controversată și este în special recomandată persoanelor în căutare de senzații tati și care desigur nu au fobie de reptile. Această practică își are rădăcinile în India, iar în cadrul acestui ritual se folosesc desigur șerpi neveninoși. Metoda s-a răspândit și în alte părți ale Asiei și a ajuns desigur și în Occident, evenind popular în Brazilia, Rusia şi Statele Unite al Americii. Mişcarea şerpilor peste pielea corpului îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi eliberează endorfine care menţin sănătatea pielii.