Ro-alert lângă Bucureşti, un incendiu puternic a izbucnit între Bragadiru şi Măgurele VIDEO

Un incendiu a izbucnit lângă București, în zona Bragadiru, în urmă cu puțin timp. Unul dintre martori a spus că ar fi luat foc vegetația din zona respectivă.

18 iul. 2023, 14:33
Ro-alert lângă Bucureşti, un incendiu puternic a izbucnit între Bragadiru şi Măgurele VIDEO

UPDATE Traficul auto este oprit, marţi, pe ambele sensuri are Centurii Bucureşti, din cauza vizibilităţii reduse determinate de incendiul de vegetaţie produs între localităţile ilfovene Bragadiru şi Măgurele. „Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate”, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic.

Circulaţia este deviată prin localitatea Măgurele. Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Au fost alertate nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

UPDATE În urma acţiunilor întreprinse de echipajele de la faţa locului, în acest moment nu există pericolul de extindere a incendiului către zona de case, precizează reprezentanţii ISU. Pentru informarea populaţiei din zona afectată a fost emis şi un mesaj RO-ALERT.

Incendiu lângă Bucureşti

UPDATE: Incendiul s-a extins pe o suprafață de 20.000 de metri pătrați. Cinci autospeciale de pompieri s-au deplasat la fața locului care încearcă să stingă flăcările. Ulterior, va fi stabilită cauza incendiului. Se îndreaptă și alte echipaje către zona respectivă.

Update: ”Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 10 hectare. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Misiunea este în dinamică, revenim cu date suplimentare”, anunță pompierii.

 

Un incendiu major de vegetație a izbucnit marți între orașele Bragadiru și Măgurele. Pompierii nu au ajuns încă în zonă și aerul este irespirabil în preajma incendiului, din cauza fumului.

Intervenție masivă a pompierilor la o fabrică de medicamente din Bragadiru în urma unui incendiu devastator

În imediata apropiere se află o zonă de case și unii localnici au scos furtunele cu apă pentru a uda vegetația astfel încât focul să nu se răspândească. Pe anumite porțiuni vegetația arde cu flacără deschisă.

Citește și: Incendiu într-un bloc-turn ANL. O autoplatformă pentru salvări la înălţime a intervenit de urgenţă