Robbie Williams șochează! De la concerte pe tot globul, la DJ într-un club de noapte

Robbie Williams are planuri mari pentru 2021. Vrea să renunțe la cariera de cântăreț și la concertele prin toată lumea și să se facă DJ într-un club de noapte.

05 dec. 2020, 15:32
Robbie Williams șochează! De la concerte pe tot globul, la DJ într-un club de noapte

Robbie Williams s-a decis să înființeze o nouă trupă, iar el să fie DJ. De asemenea, vrea un club de noapte la Berlin.

„Voi înființa o trupă și voi fi DJ. Și vreau să închiriez un spațiu la Berlin care va fi o galerie, unde în timpul zilei va fi expusă arta mea, iar noaptea va fi un club ca Berghain”, a precizat el.

Starul pop britanic a dezvăluit că vrea să colaboreze cu producătorii și compozitorii australieni Flynn Francis si Tim Metcalfe.

Nu a găsit încă un nume pentru trupa sa, dar are deja câteva piese muzicale. Robbie Williams nu a spus când vor fi lansate aceste proiecte fiindcă pandemia i-a cam dat planurile peste cap.

Când și-a început cariera muzicală

Robbie Williams s-a născut pe 13 februarie 1974 și este un cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor BRIT.

Cariera muzicală și-a început-o în trupa Take That, în anul 1990. Cinci ani mai târziu, după ce vânduse deja 25 de milioane de copii ale albumelor, și-a început cariera solo.

Robbie Williams a reușit să intre în Cartea Recordurilor pentru faptul că vândut într-o singură zi mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006.

Este câștigătorul a mai multor premii, inclusiv 15 premii BRIT și 6 premii ECHO. În 2004, a fost introdus în UK Music Hall of Fame, fiind votat Cel mai bun artist al anilor ’90.

Robbie Williams, de două ori în România

Robbie Williams a avut concerte și în România de două ori. Primul concert a avut loc în 2015, în Piața Constituției din București, unde au participat peste 60.000 de spectatori.

Al doilea concert a fost în 2019, pe Stadionul Cluj-Arena,  care a fost neîncăpător pentru cei care au venit la concertul celebrului cântăreț britanic. Peste 70.000 de fani s-au înghesuit să îl asculte pe Robbie atunci, dar numai 55.000 au încăput pe stadion.

Citește și Ei sunt cei mai bogați români ai anului 2020. Cine i-a luat locul lui Ion Țiriac și pe ce loc se află acum fostul tenismen

Citește și Emoții uriașe la X Factor! Naomi, iubita lui Florin Ristei, eliminată din concurs. Reacția incredibilă a artistului: „O luam de nevastă”