Robbie Williams a ajuns la terapie intensivă, şi-a anulat toate concertele

Cântăreţul britanic Robbie Williams, care şi-a întrerupt în luna septembrie turneul său mondial şi a anulat câteva concerte pe care trebuia să le susţină în Rusia, a anunţat miercuri, prin intermediul unei înregistrări video publicată pe internet, că se află în convalescenţă după ce a fost ”la terapie intensivă”, fără a preciza însă afecţiunea de care a suferit, informează Le Figaro, BBC şi The Independent.

27 oct. 2017, 12:42
Robbie Williams a ajuns la terapie intensivă, şi-a anulat toate concertele

Robbie Williams şi-a suspendat turneul mondial în luna septembrie, fără să ofere detalii până acum. În cadrul unei înregistrări video cu titlul „Mulţumesc foarte mult”, simpaticul cântăreț a încercat să-și liniștească fanii, dar și să pună capăt zvonurilor apărute după întreruperea turneului.

”Ce fac eu? Sunt bine”, a declarat Robbie Williams. Artistul în vârstă de 43 de ani a explicat că ”de cinci săptămâni se recuperează după o boală”. ”Din păcate, (boala) a intervenit chiar în timpul turneului – un turneu care mergea foarte bine, cu un public incredibil, eu am fost bine, formaţia a fost uimitoare”, a povestit cântăreţul.

”Am fost un soldat, trebuia să termin acel turneu, trebuia să ajung la Moscova, trebuia să ajung la Sankt Petersburg… apoi am primit nişte rezultate medicale foarte îngrijorătoare şi am ajuns la terapie intensivă”, a precizat el.

Artistul a ţinut să menţioneze că nu a mai întrerupt un turneu din 1998 şi dacă a fost nevoit să facă acest lucru motivele au fost foarte serioase. ”Pur şi simplu n-am putut s-o fac”, a subliniat el. În cadrul înregistrării video, Robbie Williams a salutat fanii din Rusia şi a dat asigurări că a primit toate gândurile bune de la fanii săi cărora le-a mulţumit pentru susţinere.

Încă în convalescenţă, cântăreţul a mărturisit că este în prezent vegan, că face pilates şi yoga în fiecare zi, însă a adăugat că îşi păstrează dreptul de a mânca „un burger mare duminica”.

”Vă iubesc, vă mulţumesc mult pentru optimism şi mesajele de încurajare şi abia aştept să mă întorc la treabă”, le-a spus Robbie Williams fanilor săi.

”Nu mă simt chiar 100% (recuperat)…. dar sunt pe aproape şi ştiu că voi fi mai bine decât am fost vreodată”, a promis el.