Robbie Williams, luat prin surprindere de un fan cu pantalonii în vine. Vezi reacţia artistului FOTO

Pentru Robbie Williams toate merg din plin. A lansat recent noul album, "Take The Crown", iar primele concerte din turneul de promovare s-au bucurat de un succes nebun, fanii oferindu-i multe dovezi de apreciere. Una dintre ele a fost chiar neobişnuită.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 11:16

Un admirator al lui Robbie Williams i-a făcut artistului o dovadă surprinzătoare de apreciere, după al doilea concert susţinut la O2 Arena, în Londra în cadrul turneului de promovare a albumului „Take The Crown„. Bărbatul şi-a dat pantalonii jos în faţa artistului şi i-a arătat fundul.

Gestul nu a fost însă unul vulgar, ci pur şi simplu menit să-i arate lui Robbie Williams cât este de apreciat. Asta pentru că fanul şi-a tatuat pe o fesă mesajul „I love Robbie Williams” (Îl iubesc pe Robbie Williams, în traducere). Cântăreţul a fost atât de încântat de dovada de apreciere, încât s-a lăsat fotografiat cu faţa lângă fundul dezgolit al fanului înrăit şi mimând chiar şi un sărut.

Fotografia a fost făcută de comediantul Jack Whitehall, un bun prieten al lui Robbie Williams, amândoi postând-o ulterior pe Twitter.

După solicitantul concert, Robbie s-a relaxat ţinându-şi fetiţa în braţe şi uitându-se la un meci de fotbal.