Robert Cazanciuc, noul preşedinte interimar al Senatului. Titus Corlăţean a renunţat la funcţie "din motive personale"

Publicat: Joi, 09 Aprilie 2020 15:15 // Actualizat: Joi, 09 Aprilie 2020 16:52 // Sursa: romaniatv.net

Vicepreşedintele Senatului Robert Cazanciuc a preluat, joi, de la colegul său, social-democratul Titus Corlăţean, atribuţiile de preşedinte interimar al acestui for legislativ.

Robert Cazanciu a precizat că Titus Corlăţean a anunţat în şedinţa Biroului Permanent că renunţă la funcţia de preşedinte al Senatului din motive personale, solicitând ca funcţia să fie preluată de unul dintre vicepreşedinţi. L-a propus în acest sens pe Robert Cazanciuc.

"Voi dialoga şi colabora cu toate grupurile parlamentare, astfel încât legile trimise de Senat să facă mai bună viaţa tuturor românilor. E o preluare de atribuţii într-un moment dificil pentru întreaga ţară şi, mai mult ca niciodată, avem nevoie să stăm în jurul mesei rotunde indiferent din ce partid provenim pentru a stabili priorităţile pentru ţară, fără patimă, fără orgolii. Trebuie să ne asumăm în momente dificile decizii care să schimbe în bine viaţa românilor", a declarat Robert Cazanciuc pentru AGERPRES.

Titus Corlăţean preluase funcţia de preşedinte interimar la Senatului, la începutul lunii februarie, în urma demisiei lui Teodor Meleşcanu, după ce, pe 22 ianuarie, Curtea Constituţională a stabilit că este neconstituţională alegerea sa la conducerea Senatului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
presedinte al Senatului PSD robert cazanciuc Senat Teodor Meleşcanu Titus Corlăţean
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
09 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H