Robert Cazanciuc: PSD mi-a cerut să susţin DNA

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a afirmat joi, la Botoşani, că DNA este "o instituţie performantă", iar din partea PSD i s-a cerut să îi susţină pe procurorii DNA în desfăşurarea activităţii lor.

RomaniaTV.net
23 oct. 2014, 12:53
Robert Cazanciuc: PSD mi-a cerut să susţin DNA

Partidul mi-a cerut să susţin DNA şi am acordat resursele de care a avut nevoie şi în materie umană, şi în materie normativă în aşa fel încât să rămână o instituţie performantă. Atâta timp cât lucrurile merg bine, nu are rost să le schimbăm”, a afirmat Cazanciuc.

Pe de altă parte, ministrul Justiţiei este convins că acţiunile anticorupţie au avut rolul de a mări încrederea populaţiei în justiţie. „Este o activitate remarcată nu doar în plan intern, ci şi în plan extern. DNA are contribuţia lui la creşterea încrederii în justiţie în ultimul timp„, a precizat Robert Cazanciuc.

Ministrul Justiţiei a mai menţionat, de asemenea, că „acţiunile procurorilor DNA sunt direct legate de acţiunile celor care încalcă legea”. „Dacă vor fi încălcări ale legii şi oamenii nu înţeleg că există nişte limite în toate, cu siguranţă că vor continua şi acţiunile DNA”, a mai adăugat Cazanciuc.