Robert Kubica, din nou la volan. Vezi cum s-a descurcat în prima cursă de după accident

Accidentat foarte grav la începutul anului 2011, în timpul unui raliu desfăşurat în Italia, Robert Kubica se simte din ce în ce mai bine şi revenirea sa în Formula 1 pare doar o chestiune de timp.

RomaniaTV.net
13 apr. 2012, 18:12
Robert Kubica, din nou la volan. Vezi cum s-a descurcat în prima cursă de după accident

Pilotul polonez Robert Kubica s-a descurcat foarte bine la prima sa cursă de după accidentul din februarie 2011. Aflat încă în curs de recuperare, el a participat totuşi la un raliu ce a avut loc în Italia. La volanul unui Renault Clio inscripţionat cu iniţialele RK, Kubica s-a descurcat foarte bine, potrivit celor care l-au însoţit la competiţie. El a arătat că, deşi a fost la un pas de a-şi pierde definitiv braţul drept, secţionat de o bară metalică în urma accidentului de anul trecut, acum şi-a recuperat complet funcţiile motrice şi poate să piloteze fără probleme. Prietenii care l-au susţinut pe Kubica la competiţie au şi filmat evoluţia polonezului şi au postat înregistrarea pe Internet.

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai intens despre o posibilă revenire a lui Robert Kubica în Formula 1, însă nu la Lotus-Renault, unde era înainte de accident, ci la Ferrari, unde ar urma să-i ia locul brazilianului Felipe Massa, ale cărui evoluţii în debutul sezonului 2012 au fost mai degrabă dezamăgitoare.

Vezi mai jos cum s-a descurcat Kubica la prima cursă de după accidentul din februarie 2011: