Robert Negoiţă acuză USR că îi blochează toate proiectele: „Lui Dacian Cioloş ar trebui să-i fie ruşine. Sunt foarte supărat”

Robert Negoiţă face noi acuzaţii la adresa consilierilor USR care continuă să-i blocheze proiectele în Sectorul 3. Primarul spune că se chinuie de ceva timp să discute cu Dacian Cioloş, însă nu reuşeşte să dea de el.

16 dec. 2021, 23:42
Robert Negoiţă acuză USR că îi blochează toate proiectele: „Lui Dacian Cioloş ar trebui să-i fie ruşine. Sunt foarte supărat”

Robert Negoiţă acuză USR că îi blochează toate proiectele. Primarul Sectorului 3 spune că a încercat să ia legătura cu Dacian Cioloș, președintele USR, pentru a discuta despre aceasta problemă.

Robert Negoiţă acuză USR că îi blochează toate proiectele

Edilul din Sectorul 3 este revoltat de consilierii USR care continuă să-i blocheze toate proiectele şi investiţiile. Mai mult, nici măcar preşedintele USR nu-i răspunde la telefon pentru a discuta despre această problemă.

Citeşte şi Robert Negoiţă vrea referendum pentru demiterea Consiliului Local Sector 3: „E inadmisibil, mă voi implica personal”

„Ar trebui să-i fie rușine (lui Dacian Cioloș) că încerc de atâta timp să-l contactez, să avem o discuție, să-mi spună ‘domnule, n-o să faci, conslierii au dispoziție de la mine să voteze tot împotrivă’. Măcar să se obosească să spună ceva.

Vin și se prezintă ca niște reformatori, ca oameni care vor să facă un altfel de politică, o politică pentru cetățean, progresistă, într-un oraș în care ne sufocăm la propriu, într-un oraș în care nu putem circula că e nenorocire.

Să ascultați un punct de vedere al unui consilier USR care spune ‘hai, domnule primar, că sunt ceva probleme, dar nu e chiar așa, nu e prioritate să facem poduri și pasaje”. Întrebați-i (care e prioritatea), că eu i-am întrebat de atâtea ori și de asta vreau o întâlnire cu dl Cioloș”, a declarat primarul Sectorului 3, joi seară, la B1 Tv. 

De asemenea, edilul îi critică pe cei de la USR că nu au avut nicio inițiativă de a modifica legea achizițiilor publice, despre care spune că este o nenorocire, deși au fost la guvernare.

„Sunt foarte supărat pe faptul că în continuare, și după ce acești USR-iști au fost la guvernare aproape un an și care se băteau cu cărămida în piept că legea achiziiților publice, care e o nenorocire pentru țara asta și e singura țară în lumea civilizată care are o astfel de lege… Au avut vreo inițiativă să schimbe această lege a achizițiilor publice? Eu nu-mi amintesc și da, e o nenorocire această lege a achizițiilor publice”, a spus primarul, joi seară.

Primarul sectorului 3 este supărat şi pe Nicuşor Dan, care nu răspunde la telefon şi nici la mesaje.

„Nu răspunde nici la telefon, nici la mesaje. Sunt sute de milioane euro, bani europeni alocați pentru investiții. Primăria Generală, pe bună dreptate, a spus că toată Capitala și Ilfovul, care înseamnă 15% și chiar un sfert din puterea economică a României, depind de o groapă, de un depozit privat și ilegal. Nu avem ce să facem, pentru că instituția reprezentată de dl Dan nu-și face treaba. Noi, sectoarele, avem inițiativă, dar ea prin lege nu e la noi și nu putem face chestiuni pe care nu le avem în atribuții”, a mai spus edilul referitor la problema salubrizării în București.

Citeşte şi VIDEO! Cum arată proiectul primarului Robert Negoiţă de mutare a circulaţiei în subteran la Piaţa Unirii, blocat de consilierii USR! Bulevardul ar deveni zonă pietonală plină de spaţii verzi!