Robert Negoiţă anunţă lansarea Partidului Bucureşti 2020

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a anunţat, joi, lansarea Partidului Bucureşti 2020, după ce la începutul lunii iunie anunţase că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 09:09
Robert Negoiţă anunţă lansarea Partidului Bucureşti 2020

„Astăzi lansăm un partid nou. Îl anunţăm azi. (…) Este un moment de cotitură. Avem nevoie de un restart în România în general, iar în Bucureşti în mod special”, a precizat Robert Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

„Atat pentru Sectorul 3, cat si pentru Bucuresti ne propunem sa venim cu o oferta cat se poate de clara, concreta. Obiectivul nostru e de a maturiza electoratul din Bucuresti. Haideti sa nu mai asteptam acea strategie a unora de a duce discutia in niste zone care nu ne ajuta”, a mai spus Negoiţă.

Citeşte şi: 

Primarul Sectorului 3  a declarat, miercuri seară, la Digi24, că a avut a purtat negocieri cu Pro România, dar și cu PNL, privind candidatura sa la alegerile locale, după ce a anunțat la începutul lunii că nu va mai candida din partea PSD.

Negoiţă şi-a motivat decizia de a părăsi PSD prin dezamăgirile pe care le-a avut în partid în ultimii cinci ani. Edilul sectorului 3 a arătat cu degetul spre Liviu Dragnea, pe care-l acuză că a anumit în conducerea partidului diverşi apropiaţi de-ai săi, „nulităţi” al căror singur merit a fost acela „de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda Stăpânului”. Primarul Negoiţă este de părere că propunerea Vioricăi Dăncilă la funcţia de preşedinte al României a fost o greşeală majoră a partidului din care a făcut parte.

Recent, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, crede că Robert Negoiță a acționat pripit când a anunțat că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale, dar este încă membru PSD și că încă discută cu el despre o candidatură.

Citeşte şi: