Robert Negoiţă ar putea reveni în PSD. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu: Este colegul meu, prietenul meu, dar ne asumăm decizii!

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 din Capitală, ar putea reveni în PSD, partidul care l-a ajutat să ajungă la cârma instituţiei pe care o conduce acum.

10 mart. 2021, 13:10
Robert Negoiţă ar putea reveni în PSD. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu:  Este colegul meu, prietenul meu, dar ne asumăm decizii!

Robert Negoiţă ar putea reveni în PSD. Marcel Ciolacu spune că nu va lua singur o decizie referitoare la revenirea primarului în partid.

Robert Negoiţă ar putea reveni în PSD. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

„O decizie… Știm cu toții, este colegul meu, prietenul meu Robert Negoiță, dar fiecare dintre noi ne asumăm anumite decizii pe care le luăm în parcursul nostru politic. Robert Negoiță, din punctul meu de vedere și nu numai al meu – am vorbit cu mai mulți colegi – a făcut anumite greșeli, chiar unele vis-a-vis de Gabriela Firea. Decizia ca Robert Negoiță să revină în PSD va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că decizia reprimirii lui Robert Negoiță în PSD nu este una care să fie luată doar de președintele partidului.

„Nu mi se pare corect. Nu o să iau o decizie cu privire la revenirea unui coleg, care într-un anumit moment a plecat, poate într-un moment dificil al partidului, până când nu mă consult cu colegii mei. În speța respectivă, cu Gabriela Firea, colega mea”, adaugă liderul PSD.

Gabriela Firea pare să nu fie de acord cu această afirmație, precizând că în 2024 vor fi patru scrutine electorale pentru care social-democrații trebuie să se pregătească, dar nu cu oameni care “folosesc partidul că pe o trambulină personală”.

„Interesul românilor este să-i apărăm de o guvernare incompetentă. Interesul partidului este să rămână alături de oameni, să le apărăm drepturile. Prioritatea noastră este opoziția în interesul cetățenilor.

Categoric, trebuie să ne pregătim și pentru examenele din 2024, când vor fi 4 tipuri de alegeri: locale, europarlamentare, parlamentare și prezidențiale. Dar cu oameni respectabili, competenți, loiali, de cursa lungă. Și care nu folosesc partidul că pe o trambulină personală, după care, când echipa are nevoie de ei, aleg să dezerteze.

Voi spune și alte lucruri în interiorul partidului, în forurile de conducere, așa cum trebuie să procedeze orice politician respectabil. Nu vreau să dau apă la moară celor care speculează că în PSD sunt tensiuni”, a transmis președintele PSD București, Gabriela Firea.

Citeşte şi: Scandal uriaş în PSD. Gabriela Firea, la cuţite cu Marcel Ciolacu dacă Robert Negoiţă revine în partid