Robert Negoiţă: Există o părere cvasi-unanimă în interior că şansele PSD sunt aproape nule la prezidenţiale

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a declarat luni că în interiorul PSD există o părere cvasi-unanimă că şansele partidului sunt aproape nule la alegerile prezidenţiale, având în vedere modul cum a condus România în ultimii ani.

RomaniaTV.net
10 iun. 2019, 08:59
Robert Negoiţă: Există o părere cvasi-unanimă în interior că şansele PSD sunt aproape nule la prezidenţiale

Întrebat dacă PSD ar avea şanse cu un candidat din exteriorul partidului la alegerile prezidenţiale, Negoiţă a spus: ”Există o părere cvasi-unanimă în interior că şansele PSD sunt aproape nule, la felul în care s-a prezentat, la felul în care a condus România, la modul în care electoratul a arătat este dezamăgit de acest mod de a conduce. Ne duce cu gândul că într-adevăr PSD are o mare problemă de credibilitate. Or, în politică dacă nu ai credibilitate, nu ai nimic”.

Ela mai completat că în interiorul PSD sunt probleme grave.

”Înainte să discutăm despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, cred că sunt foarte multe lucruri, chestiuni mult mai urgente, care trebuie rezolvate în interior, probleme pe care le are partidul. În acest moment sunt probleme grave în interior”, a declatat luni Robert Negoiţă.

Acesta a explicat că nu crede că o singură persoană este vinovată de situaţia din partid şi din România şi trebuie o discuţie şi o analiză serioasă.

”Nu este de vină doar o singură persoană de fiasco în care au fost aduse  România şi partidul. PSD trebuie să demonstreze că este capabil să identifice care au fost acele acţiuni, acele decizii complet greşite, cine sunt cei care se fac vinovaţi de ele, să plătească într-un fel sau altul, astfel încât să demonstrăm că suntem un partid de oameni normali”, a mai sous Negoiţă.