Robert Negoiţă îi dă replica lui Blaga: Vă aşezaţi pe același aliniament politic cu Elena Udrea

Candidatul USL la primăria sectorului 3, Robert Negoiţă, îi răspunde printr-o scrisoare deschisă lui Vasile Blaga, după ce şeful de campanie al PDL îl etichetase drept "Negoiţă-falsul" şi făcuse referire la articolele din presă referitoare la datoriile la stat ale pesedistului. "Aş putea să încep să vă spun şi eu că presa a scris despre dumneavoastră că sunteţi adevărata regină a vămilor din România", îi spune Robert Negoiţă lui Blaga.

RomaniaTV.net
07 iun. 2012, 14:12
Robert Negoiţă îi dă replica lui Blaga: Vă aşezaţi pe același aliniament politic cu Elena Udrea

„Aș putea să încep să vă spun și eu că presa a scris despre dumneavoastră că sunteți „adevărata regină a vămilor din România” sau că sunteți „un căprar” sau că fiul dumneavoastră s-a înfruptat din contracte enorme cu statul sau că sunteți protectorul unui personaj precum Emil Sabo, cel cu piscinele de la sate și mai multe dosare la DNA. Aș putea să vă spun și că ați fost ales senator într-un colegiu din Sectorul 3 și nu ați acordat nicio audiență cetățenilor pe care teoretic îi reprezentați (…) Însă, nu vreau să intru în nicio polemică cu dumneavoastră”, îşi începe Negoiţă epistola adresată preşedintelui Senatului.

Social-democratul susţine că l-a considerat întotdeauna un om serios pe Blaga, dar acum constată că se apropie de Elena Udrea. „Modul în care ați împrumutat din limbajul agresiv, lipsit de nuanțe și, mai ales, de un egoism fără margini al doamnei Elena Udrea mă face să vă scriu astăzi. Domnule Vasile Blaga, așezâdu-vă pe același aliniament politic cu Elena Udrea și gruparea de zgomot și intoxicare a acesteia, nu faceți decât să vă asociați conceptului de politică lipsit de respect pentru oameni, pe care această doamnă îl întruchipează până la identitate”, constată Negoiţă.

În încheierea scrisorii, candidatul USL ironizează şi afirmaţiile lui Blaga legate de original şi copie în alegerile de la sectorul 3. „Cu toate acestea, cu respect, Robert (nu scriu şi Negoiţă pentru a nu se crea confuzii)„, scrie deputatul PSD.

Democrat-liberalul Vasile Blaga a declarat miercuri seara, la România TV, că PDL Bucureşti îşi va atinge obiectivele la alegerile locale de duminică şi va câştiga primăriile sectoarele 3 şi 6. Blaga crede că sondajele care îl creditează pe Robert Negoiţă (USL) drept câştigător în sectorul 3 la o diferenţă foarte mare de Liviu Negoiţă (PDL) nu sunt reale şi el crede că „Negoiţă-original” îl va devansa pe „Negoiţă-fals”.

„Vom câştiga Primăria sectorului 3. Am văzut o analiză de la simplu la dublu – Robert Negoită faţă de Liviu Negoiţă. Ce s-a întâmplat ca acesta să fie scorul? Pe de o parte, un primar care în 8 ani a schimbat complet sectorul trei şi oamenii îl apreciază. De cealaltă parte, un domn cu 46 de milioane datorii la stat, negru pe alb, toată lumea ştie, fiscul spune (…) şi care are cea mai opulentă campanie”, a spus Blaga.

Blaga a arătat că nu crede că asemănarea de nume dintre Liviu Negoiţă şi Robert Negoiţă va fi în defavoarea democrat-liberalului. „Eu nu cred că bucureştenii vor face confuzie între original şi copie. Sunt convins că bucureştenii din sectorul 3 ştiu cine este Liviu Negoiţă. Este adevărat că Liviu nu a fost foarte prezent pe televiziuni, dar a fost prezent în sector. (…) Acolo unde aspiră domnul Negoiţă-fals, Robert, la funcţia de primar de la original, şi până la urmă primar este celălalt… de ce nu participă la o dezbatere?”, s-a întrebat Blaga.