Robert Negoiţă oferă recompensă o mie de lei pentru cei care găsesc puii de lebădă dispăruţi din Parcul IOR

Primarul Sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiţă, anunţă că va da recompensă o mie de lei celor care dau informaţii despre puii de lebădă dispăruţi din Parcul IOR. În urmă cu câteva zile, edilul făcea apel la cei cetăţeni să furnizeze informaţii despre păsări sau despre cei care le-ar fi sustras.

RomaniaTV.net
02 iun. 2017, 13:36
Robert Negoiţă oferă recompensă o mie de lei pentru cei care găsesc puii de lebădă dispăruţi din Parcul IOR

„Am făcut, zilele trecute, un apel către cei care au informaţii referitoare la dispariţia celor 8 pui de lebadă din Parcul IOR. Chiar dacă până acum nu am primit date concrete, mă bucur că, imediat după acest apel, Poliţia Locală Sector 3 a reuşit, cu ajutorul cetăţenilor, să identifice şi să sancţioneze nişte indivizi care pescuiau ilegal. Pe de altă parte, nu ne-am pierdut speranţa şi cred că bobocii de lebadă vor fi recuperaţi. Personal, vreau să acord şi o recompensă celui sau celor care ne vor ajuta să îi găsim şi să îi aducem alături de părinţii lor, în parcul nostru. #iLoveS3 #ParculIOR”, a scris Robert Negoiţă pe pagina sa de Facebook.

Întrebat care este recompensa, Negoiţă a spus:„Dau o mie de lei eu de la mine dacă ne ajută cineva să găsim puiuţii ăştia”, precizând că în viitor parcul va avea sistem de supraveghere video.