Se deschide primul centru de vaccinare non-stop din Capitală! Robert Negoiţă: „Ieri un prieten de-al meu tânăr, neimunizat, a murit de Covid”

Robert Negoiță a anunțat azi deschiderea unicului centru de vaccinare, cu program non-stop din Capitală, care va fi inaugurat în sectorul 3. Persoanele se vor putea imuniza cu serul Pfizer.

05 nov. 2021, 12:23
Se deschide primul centru de vaccinare non-stop din Capitală! Robert Negoiţă: „Ieri un prieten de-al meu tânăr, neimunizat, a murit de Covid”

Robert Negoiță a anunțat azi deschiderea unicului centru de vaccinare, cu program non-stop din Capitală, care va fi inauguat în sectorul 3 al Capitalei, iar cetățenii se vor putea imuniza cu serul Pfizer.

Primarul Sectorului 3 a menționat că unul dintre avantajele acestui centru este faptul că se va evita aglomerația, iar persoanele cu program de muncă atipic pot avea acces la vaccinare în orice moment al zilei.

Robert Negoiţă, despre faptul că a fost învinovăţit de Gabriela Firea pentru pierderea Primăriei Capitalei: Nu am mâncat procentele nimănui
„Aglomerația va fi minimă  deoarece este non-stop și pot veni și cei din oraș, dar și cei din afara orașului. Serul cu care se vor vaccina este Pfizer. Consider că este normal ca în perioada asta să creem toate facilitățile, cu cât mai la îndemână și cu program prelungit, astfel încât să beneficize oricine, există persoane care lucrează în ture. Este o facilitate în plus.”, a declarat Negoiță.

Negoiță a vorbit și despre cum și-a convins propriii părinți să se vaccineze, chiar dacă aceștia nu aveau inițial încredere în această metodă.

Robert Negoiță și fratele său, rețea de firme offshore finanțate de la bugetul Primăriei Sectorului 3. Zeci de milioane de euro destinate anvelopărilor de blocuri au dispărut

Primarul a menționat că una dintre dovezile evidente este că în țările din Vest, care au un procent ridicat de populație vaccinată, cazurile grave care ajung la ATI sunt mult mai puține, iar decesele sunt în număr mai mic.

„Vorbesc si cu parinții mei care sunt puțin antivacciniști, ca sa zic așa și le spun ce le spun tuturor, mă uit în Vest, în lumea civilizată, unde oamenii s-au vaccinat, există mai puține cazuri grave, mai putine cazuri la ATI și mult mai puține decese, este o evidență că vaccinul funcționează și are o parte pozitivă. Unii mă ceartă ca de ce mi-am pus poză când m-am vaccinat. Există date științifice clare care demonstrează eficacitatea vaccinului.

Ieri un prieten de-al meu tânăr si sănătos, nevaccinat, a murit de Covid. Noi ca țară putem trece prin această pandemie, dacă avem un procent mare de cetățeni care s-au imunizat natural sau care s-au vaccinat”, a mai adăugat Negoiță.