Robert Negoiţă s-a lansat oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, și-a lansat oficial candidatura pentru un nou mandat, în prezența președinților coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

28 mart. 2024, 21:15
Robert Negoiţă s-a lansat oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 3

Și Cătălin Cîrstoiu a participat, joi seara, la lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar al Sectorului 3 a lui Robert Negoiță, proaspăt operat la un picior.

Lansarea candidaturii lui Robert Negoiță, care este susținută de PSD și PNL, a fost organizată la hala Laminor.

Citește și Victor Ponta, despre alegerile din București: „Nu s-au organizat, pe Cîrstoiu l-au aruncat așa pe teren”

Robert Negoiță s-a prezentat în cârje. Primarul Sectorului 3 a povestit că a suferit o intervenție chirurgicală la ligamentele piciorului drept, în urmă cu două zile. Alegerile locale vor avea loc în 9 iunie 2024, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul european, asta după ce coaliția de guvernare PSD-PNL a decis comasarea alegerilor.

Pe 9 iunie 2024, la ora 7.00, va începe procesul de votare, pentru ambele scrutinuri, și se va încheia în aceeași zi, la ora 22.00.

După numărarea voturilor și soluţionarea eventualelor sesizări sau contestații, rezultatele alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale și pentru membrii din România în Parlamentul European, din anul 2024, vor fi validate și publicate în Monitorul Oficial al României.

Citește și Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, prima reacție în scandalul puilor vopsiți: „Eu nu cred. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România, de la fermierii români”