EXCLUSIV Victor Ponta, despre alegerile din București: „Nu s-au organizat, pe Cîrstoiu l-au aruncat așa pe teren”

Fostul premier al țării, Victor Ponta, și-a spus părerea despre situația alegerilor locale din București. El este de părere că partidele politice nu s-au organizat cum ar fi trebuit în ceea ce privește candidații.

28 mart. 2024, 20:31
EXCLUSIV Victor Ponta, despre alegerile din București: „Nu s-au organizat, pe Cîrstoiu l-au aruncat așa pe teren”
EXCLUSIV Victor Ponta, despre alegerile din București: „Nu s-au organizat, pe Cîrstoiu l-au aruncat așa pe teren”

Victor Ponta este de părere că, odată cu începerea campaniei electorale, se vede tot mai mult cât de neorganizate sunt aceste alegeri, mai ales cele locale.

Citește și: EXCLUSIV Victor Ponta, despre pregătirea românilor pentru război: „Avem trupe americane în România, suntem în NATO, nu ne atacă nimeni”

Victor Ponta, despre alegerile din București: „Nu s-au organizat”

Fostul premier al României a vorbit, în exclusivitate la România TV, despre alegerile locale din Capitală. Faptul că s-au ales și anunțat foarte târziu candidații denotă faptul că organizarea a lăsat de dorit.

„Sunt de 3 ori mai multi bani decat in 2015. Avem de 3 ori mai bine serviciile medicale? Nici vorbă. Si uite că nu s-a rezolvat problema că sunt salariile mai mari. Asta cred că asteapta oamenii. Te mai uti ca Piedone vine cu roaba, e simpatic, sau poate vine din nou un medic, sau ca brusc cand nu l-am vazut pe Nicusor, il tot vad prin oras pe pancarde, imi vine sa il intreb „Băi, unde ai fost 4 ani? Zi si tu ce ai facut in astia 4 ani ca nu te-am vazut 4 ani”. Dincolo de aceasta campanie, e o bătaie…bataia trebuia sa fie să ii convinga pe oameni să te voteze. Atat s-au batut in candidati incat parca vad ca ramanem cu Clotilde pe cap. Haideti cu candidatii! Nu s-a organizat, si ma mir. Daca acum in septembrie il anuntai, Catalin Cîrstoiu e candidatul nostru si ii dam un an, avea timp, nu doar sa se faca cunoscut, dar aveam timp sa stim si noi. L-au aruncat asa. E ca la un meci, i-au pus un tricou si l-aui aruncat in teren. Am vazut ca l-au lansat dar dupa nu am mai vazut cine a venit sa il ajute”, a spus Victor Ponta în emisiunea „România la raport” prezentată de Andreea Crețulescu.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Ponta, despre alegerile prezidențiale: „PSD – PNL vor avea un candidat comun care va câștiga. Eu l-aș vota pe Marcel Ciolacu. Și Nicolae Ciucă e ok”