Liviu Dragnea va candida la şefia PSD: „Nu se pune problema dacă, ci când. Duminică voi face anunţul”

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că va face, la sfârşitul săptămânii, anunţul privin candidatura sa la şefia partidului, explicând că " nu se mai pune problema dacă, ci când."

RomaniaTV.net
23 sept. 2015, 08:57
Liviu Dragnea va candida la şefia PSD: „Nu se pune problema dacă, ci când. Duminică voi face anunţul”

Optiunea mea pentru a candida este din ce in ce mai serioasa. Practic, as putea spune ca nu se mai pune problema daca, ci cand. Si va spun ca asa cum mi se pare firesc, asa cum cred ca este moral si de datoria mea, duminica, la conferinta judeteana de la Teleorman voi face anuntul. Anuntul trebuie faca in organizatia din care am facut parte, fac parte si voi face parte intotdeauna si in judetul pe care il iubesc foarte mult„, a anuntat Liviu Dragnea.

Acesta a mai spus că nu a fost deranjat de anunţul lui Robert Negoiţă, de a candida la şefia PSD, dimpotrivă. „Oricine este liber sa candideze in partid. Competitia, de obicei, este buna. Nu are de ce sa ma deranjeze nici candidatura lui Robert Negoita, nici alta candidatura, dimpotriva„, a spus Oprea.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că decizia lui Robert Negoiţă de a intra în cursa petru şefia PSD este una „democratică”, însă l-a avertizat că nu este în regulă să vorbească despre faptul că el şi Liviu Dragnea au probleme cu justiţia. „Nu cred că lui Negoiţă i se poate întâmpla să fie trimis în judecată pentru Referendum. Ceea ce mi se întâmplă mie nu i se poate întâmpla lui Robert şi nici nu îi doresc acest lucru„, a mjai completat Dragnea.

Întrebat de jurnalişti cum comentează declaraţia lui Marian Oprişan, care a spus că „Robert Negoiţă este candidatul PNL la conducerea PSD”, Liviu Dragnea a răspuns: „Sunt foarte multi colegi care m-au sunat si le-am spus ca cel mai important lucru din punctul meu de vedere este ca dupa alegeri si dupa congres, PSD sa iasa mai intarit si sa prezinte Romaniei un proiect politic de substanta, o piatra de hotar intre doua cicluri politice”.

Președintele PSD București, Robert Negoiță a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres. „Sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv”, a afirmat Robert Negoiță, la sediul PSD.

CITEŞTE ŞI. Victor Ponta, avertisment pentru Negoiţă: E RISCANT să zică de mine sau de Dragnea. Dacă mâine e el? Ce face?