Robert Niță, declarații incendiare după Survivor România 2022. „Când ești un om fals, un om cu două fețe… Se mai spune pervers!”

Robert Niță (44 de ani) a fost eliminat de la Survivor România 2022 din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat în timpul show-ului filmat în Republica Dominicană.

14 feb. 2022, 23:20
Robert Niță, declarații incendiare după Survivor România 2022. „Când ești un om fals, un om cu două fețe… Se mai spune pervers!”
Robert Niță, declarații incendiare după Survivor România 2022

Robert Niță, declarații incendiare după Survivor România 2022. Fostul fotbalist a dezvăluit la revenirea în ţară momentele teribile pe care le-a trăit în competiție și a făcut declarații dure despre perioada petrecută în Caraibe.

Robert Niță, declarații incendiare după Survivor România 2022

Robert Niță a acuzat mai mulţi concurenți că își schimbau radical comportamentul în momentul în care erau filmați! „Când te apucă hărnicia doar când vezi camera… Te curentează camera! Stăteau la soare 3-4 ore și se activau când vedeau camera. „Ia uite ce harnici suntem, câte facem!”. Băi, nu faceți nimic! Sunteți nebuni? Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți. Ziceai că îi electrocutează camera”, a declarat Robert Niță în cadrul emisiunii Survivor Extrashow, de pe platforma Voyo.

Robert Niță, distrus după ce a participat la Survivor România 2022. Cu ce sechele a rămas după accidentare: „Nu e nicio rușine!” VIDEO

Robert Niță a vorbit despre momentul eliminării: „Au fost niște imagini după momentul stingerii făcliei, când am plecat din concurs. Aș vrea să te uiți cu atenție și să vezi care sunt cei doi oameni din echipa Faimoșilor pe care nu i-am îmbrățișat (n.r. – Emil Rengle și Radu Itu). Asta cred că spune ceva. Poate pare că nu sunt sincer, pentru că sunt sătul, sunt liniștit, dorm bine, fac tratament, deci lucrurile merg bine. Falsitatea nu poți s-o maschezi. Când ești un om fals, un om cu două fețe… Se mai spune pervers, dar cred că e cam dur termenul. Se vede însă, te vede lumea”.

Robert Niță, dezvăluiri incredibile despre contractul pentru Survivor România 2022. „Mi se pare inuman! Dacă m-aș fi uitat înainte, aș fi refuzat!” VIDEO

„L-am văzut pe Zmărăndescu și la bustul gol, dar și mai jos. Să te uiți la imagini. Când am ajuns pe insulă, colanții îi făceau urmă pe piele deasupra genunchilor. Acuma, înainte de unele jocuri, trage colanții și îi ajung până în zona inghinalilor. Deci cred că vreo 10-12 kile le-a pierdut lejer în astea patru săptămâni. Eu am stat trei săptămâni și am slăbit mult. El are de unde, masă musculară mare, țesut adipos nu foarte mult. Eu sunt mai pufos, mai mic, mai îndesat și tot am slăbit 10 kilogram în 21 de zile! În primele 11-12 zile, CRBL ținea evidența asta foarte bine, am mâncat nouă linguri de orez. E normal să slăbești atât. Dar de asta e frumos acest joc. Scoate din tine lucruri pe care nu le-ai face în mod normal, acolo le faci fără regrete”, a mai spus Robert Niță.