Robert Niță, dezvăluiri incredibile despre contractul pentru Survivor România 2022. „Mi se pare inuman! Dacă m-aș fi uitat înainte, aș fi refuzat!” VIDEO

Robert Niță face parte din echipa "Faimoşilor", dar recunoaște că nu era foarte bine pus la punct cu toate detaliile atunci când a semnat contractul pentru show-ul de la Pro TV.

11 ian. 2022, 10:00
Robert Niță, dezvăluiri incredibile despre contractul pentru Survivor România 2022. „Mi se pare inuman! Dacă m-aș fi uitat înainte, aș fi refuzat!” VIDEO

Robert Niță, dezvăluiri incredibile despre contractul pentru Survivor România 2022. Devenit celebru după meciul de pomină Dinamo – Foresta 4-5, fostul fotbalist și-a dat acceptul să plece în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele după o discuție cu reprezentanții Pro TV.

Robert Niță, dezvăluiri incredibile despre contractul pentru Survivor România 2022

obert Niță a vorbit despre participarea la Survivor pe canalul său de YouTube. Fostul atacant de la Rapid susţine că participanții au parte de condiții inumane în Republica Dominicană, astfel că nu ar fi acceptat dacă ar fi știut mai bine acest lucru!

S-au ales Faimoşii la Survivor România. Cine sunt vedetele care au acceptat provocarea show-ului

„M-au sunat într-o după-amiază. „Suntem de la Pro TV și am vrea să avem o discuție cu tine. Am avea o propunere, dar întâi vrem să te cunoaște, să avem o discuție”. Le-am spus că nu sunt în localitate, dar a doua zi ne putem vedea fără probleme. Nu știam despre ce e vorba. M-au întrebat dacă știu despre ce este vorba, dacă am urmărit. Le-am spus că nu m-am uitat la emisiune. Cred că dacă mă uitam, și vă spun în premieră, dacă mă uitam la precedentele sezoane refuzam propunerea pentru că pe alocuri mi se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Nu degeaba este cel mai tare show din lume. Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat”, a spus Robert Niţă pe canalul său de YouTube.

Câți bani câștigă Roxana Ciuhulescu la Survivor România. Este vedeta plătită cel mai bine

„Am terminat discuția amical. Îmi aduc aminte că venise firma de catering să aducă mâncare acolo și m-au invitat la masă. Mi s-a părut prietenesc, nu inviți pe oricine la masă. Să inviți pe cineva la masă nu e o simplă formalitate. Când e unul pe care nu-l halesc nu îl invit la masă. M-a făcut să cred că oamenii m-au simpatizat. Invitația de a mai sta amical să mănânc cu ei… Îmi era puțină foame și mirosea frumos, dar mi-a fost oarecum puțină rușine, mâncarea fiind adusă acolo pe număr de persoane”, a mai spus Robert Niță.