Robert Niță, dezvăluiri şocante despre mafia pariurilor din fotbal. „Au intrat peste ei în case!”

Robert Niță, fost atacant, printre altele, la Steaua şi Rapid, a vorbit după eliminarea de la Survivor România 2022 şi despre un episod mai puţin cunoscut din cariera sa de fotbalist.

22 feb. 2022, 08:29
Robert Niță, dezvăluiri şocante despre mafia pariurilor din fotbal. „Au intrat peste ei în case!”
Robert Niță, dezvăluiri şocante despre mafia pariurilor din fotbal

Robert Niță, dezvăluiri şocante despre mafia pariurilor din fotbal. Fostul fotbalist, acum în vârstă de 44 de ani, a vorbit depsre ce s-a întâmplat recent în Vietnam, acolo unde a jucat la The Cong Viettel Hanoi FC, în 2009.

Robert Niță, dezvăluiri şocante despre mafia pariurilor din fotbal. „Au intrat peste ei în case!”

Robert Niță a dezvăluit că o rețea de pariuri ilegale, în care erau implicate 60 de persoane, dintre care 18 din anturajul echipei naționale, a fost desființată în 24 de ore!

Robert Niţă, noi acuzaţii dure după eliminarea de la Survivor România 2022. „Am avut niște șerpi în echipă, niște perversache!”

„Joi, între 3 și 6 dimineața, au intrat peste ei în case. Au ridicat vreo 60 de inși implicați în pariuri ilegale, dintre care vreo 18 din anturajul echipei naționale, printre care și fotbaliști. Dar și conducători, directori sportivi și alți oficiali din prima Divizie din Vietnam. Joi până în ora 12 erau judecați și până vineri dimineață erau la penitenciar! Era vorba de pariuri ilegale, de măsluirea unor rezultate, de bani negri. La fel ca și la noi, dacă ești jucător activ nu poți să pariezi, nici nevasta, nici amanta, nici tatăl. Doar cei care se retrag pot să parieze! Și acolo sunt fotbaliști care sunt imaginea unor case de pariuri, ca și la noi. Cred că unul care a trecut prin fotbal le vede mult mai bine decât un foarte bun statistician”, a declarat Robert Niță pentru Sport Magazin.

Robert Niță, declarații incendiare după Survivor România 2022. „Când ești un om fals, un om cu două fețe… Se mai spune pervers!”

Robert Niţă deszvăluia acum câţiva ani cum a ajusn să joace în Vietnam. „Eu ştiam de Vietnam din filme. Odată ce am picat aici a fost un şoc, în sensul bun al cuvântului! Dintr-o întâmplare sau o glumă am auuns. Am fost în vacanţă la un prieten care are afaceri în Vietnam. M-a întrebat dacă vreau să vin aici. Apoi m-a sunat să-mi spună că a aranjat totul. Am zis că nu mă duc şi nu mă duc. Şi totuşi, am fost. Mai mult, cel mai bine din ce am câştigat în carieră iau aici!”, a spus Robert Niţă.