Robert Pattinson ar fi noua ţintă a scientologilor

Robert Pattinson ar fi noua ţintă a Bisericii scientologice, potrivit revistei National Enquirer. Nimeni alta decât actriţa Kristie Alley ar încerca să-l convingă pe eroul din 'Twilight' să se alăture scientologilor.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 16:09
Robert Pattinson ar fi noua ţintă a scientologilor

‘Biserica scientologică a pus ochii pe Robert Pattinson pentru ca acesta să joace rolul celebrităţii organizaţiei, după ce divorţul rapid al lui Tom Cruise de Katie Holmes a pus-o în încurcătură‘, scrie National Enquirer. Aceeaşi revistă arată că actriţa Kristie Alley (‘Uite cine vorbeşte’) este cea care încearcă să-l convingă pe Pattinson. Se pare că ea a mers la actor să-şi pledeze cauza. Motivul este că, aşa ca Tom Cruise şi John Travolta în trecut, Robert Pattinson este junele prim pe care toată lumea îl place şi care ar da bine în rândurile scientologilor. ‘Este tânăr, are talent şi mulţi bani’, spune o sursă apropiată de scientologie în revistă. ‘Rob este ca un tânăr Tom Cruise. El ar trage tinerii într-un fel în care celebrităţile mai în vârstă, ca Travolta şi Cruise, nu o mai pot face’, adaugă sursa, potrivit Agerpres.

Actorul, care a avut recent necazuri cu iubita lui, Kristen Stewart, este un candidat ideal pentru organizaţie. Singur şi derutat, ar putea deveni foarte influenţabil. Şi popularitatea îl face o ţintă predilectă. Adevărat lider, ar putea aduce organizaţiei multe tinere, dornice să se apropie de idolul lor.

Site-ul Gossip Cop arată totuşi că este un zvon neîntemeiat. O sursă apropiată de Kristie Alley a declarat că zvonul este ‘rizibil’, adăugând că actriţa a mers în Maine şi nu în California în ziua în care ar fi fost văzută făcându-i o vizită lui Robert Pattinson.