Robert Pattinson şi Kristen Stewart, din nou împreună. Sărutul care confirmă că s-au împăcat FOTO

Robert Pattinson și Kristen Stewart s-au sărutat în timp ce stăteau pe veranda de la noua ei casă din Los Angeles joi. Cei doi au fost foarte afectuoşi unul cu celălalt şi au fost văzuţi în timp ce se îmbăţişau şi rădeau lângă piscină.

RomaniaTV.net
19 oct. 2012, 09:35
Robert Pattinson şi Kristen Stewart, din nou împreună. Sărutul care confirmă că s-au împăcat FOTO

După sărutul surprins de paparazzi între Robert Pattinson şi Kristen Stewart e clar că Rob a iertat-o pe iubita lui de aproape trei ani pentru infidelitatea cu regizorul Rupert Sanders.

Robert şi Kristen au fost văzuţi relaxandu-se la noua ei locuinţă. Kristen s-a schimbat la un moment dat în costum de baie şi a înotat în piscină, potrivit Popsugar.

Cei doi au fost văzuţi pentru prima oara din nou împreună în public la Ye Olde Rustic Inn în Los Feliz weekend-ul trecut. Rob și Kristen s-au îmbăţişat în faţa barului și au stat de vorbă cu prietenii înainte de a pleca împreună.

Ei nu au apărut încă împreună pe covorul roşu, dar se vor întoarce în curând în centrul atenției, deoarece turneul de promovare pentru partea a 2-a din Breaking Dawn începe săptămâna viitoare.