Robert Turcescu are Covid: „E ceva ce mi se pare ridicol. Care e treaba cu izolarea? Ce sperăm?”

Fostul realizator de televiziune Robert Turcescu, în prezent politician, membru PMP, a anunţat că a fost infectat cu varianta Omicron şi contestă utilitatea măsurii de izolare.

01 feb. 2022, 13:40
Robert Turcescu are Covid: „E ceva ce mi se pare ridicol. Care e treaba cu izolarea? Ce sperăm?”

Turcescu a declarat că nu are simptome grave, astfel încât se relaxează în izolare, dar mărturiseşte că are mai mulţi prieteni cu simptome asemănătoare cu ale lui, care „zburdă liberi”, încercând să demonstreze astfel inutilitatea măsurii.

“Am tras două linii de test şi m-au băgat în izolare. Sunt pozitiv, beau ceaiuri şi citesc, poate mă apuc şi de scris ceva. Am zis să vă anunţ, deşi vin din ce în ce mai rar în vizită pe aici.

E ceva ce mi se pare ridicol, însă: medicii ne spun ca varianta Omicron e atât de contagioasă încât o vor face toţi, indiferent cât de bine se protejează şi indiferent ce statut au, vaccinaţi sau de nevaccinaţi. În acelaşi timp, sunt familii în care un membru e pozitiv, alţi doi sunt negativi şi, cu toate astea, intră toţi în izolare. Ce voiam să spun: care e faza cu izolarea?! Ce sperăm? Că dacă stăm în case limităm contaminarea?

Să fim serioşi: am cinci prieteni care au avut simptome identice cu ale mele (dureri musculare, muci si raguseala) şi n-au făcut niciun test, zburdă liberi, pentru că au crezut ca au răcit un pic şi doar atât. Deci, care e faza cu izolarea?!’’, a scris Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Anamaria Prodan încinge spiritele pe Instagram. S-a fotografiat în lenjerie intimă