Turcescu, atac la „gogoaşa înfuriată” Paleologu: „Da ce, micuţule, îţi pute partidul care te-a scuturat de praful anonimatului?”

Deputatul PMP Robert Turcescu i se adresează în termeni duri lui Theodor Paleologu, candidatul susţinut de PMP la alegerile prezidenţiale 2019, care a declarat într-un interviu că "Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!". Robert Turcescu îl numeşte pe Paleologu ”gogoaşă înfuriată”, întrebându-l dacă îi "pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului". 

RomaniaTV.net
13 nov. 2019, 11:56
Turcescu, atac la „gogoaşa înfuriată” Paleologu: „Da ce, micuţule, îţi pute partidul care te-a scuturat de praful anonimatului?”

„Ia uite unde era gogosa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?

Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoașă infuriata!”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Atacul lui Turcescu vine după ce fostul candidat al PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, a spus la „Cafeneaua Nației”, de la Prima TV, că Turcescu este o problemă internă a PMP și le transmite liderilor „să se spele pe cap cu el”.

„Nu e treaba mea să comentez ce spune Robert Turcescu, nici nu mă interesează, dar Robert Turcescu este o problemă internă a PMP. Robert Turcescu este o problemă internă a PMP, să se spele pe cap cu el! Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP și nu am de gestionat asemenea persoane și nu e singurul, dar el a fost cel mai vocal și a fost în mod constant împotriva candidaturii mele (…) Nu mă interesează subiectul, este treaba celor de la PMP să-l gestioneze”, a spus Theodor Paleologu.