Robert Turcescu, atac virulent la adresa lui Clotilde Armand din cauza gunoaielor neridicate în Sectorul 1. „Niciodată în 30 de ani n-am văzut sectorul ăsta într-o situaţie mai jalnică. E îngropat în gunoaie”

Jurnalistul Robert Turcescu susţine că Clotilde Armand dă dovadă de un "fariseism cumplit" şi de "ipocrizie", acuzând-o că a provocat scandalul cu societatea de salubritate Romprest care nu a mai ridicat gunoaiele din Sectorul 1 al Capitalei de mai multe zile.

04 iun. 2021, 12:36
Robert Turcescu, atac virulent la adresa lui Clotilde Armand din cauza gunoaielor neridicate în Sectorul 1. „Niciodată în 30 de ani n-am văzut sectorul ăsta într-o situaţie mai jalnică. E îngropat în gunoaie”

Fostul parlamentar Robert Turcescu a declarat, în direct la România TV, că a sunat la Poliţia Locală, urmând sfatul primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Am crezut că sunând la Poliţia Locală vine cineva să ne ridice gunoiul. Ultima oară când mi s-a ridicat gunoiul a fost acum 10 zile. Doamna Clotilde Armand dă dovadă de un fariseism cumplit. Nu poţi să provoci o astfel de situaţie, de bătălie cu operatorul de salubritate fără ai spate un alt operator sau un sistem de back-up.

Ce face în momentul de faţă? Sectorul 1 e îngropat în gunoaie. Suntem încă în stare de pandemie. Suntem încă în stare de alertă sanitară la nivel naţional”, a declarat Robert Turcescu, la România TV.

Jurnalistul a spus că locuieşte în zona de nord a Capitalei, iar atât el, cât şi vecinii săi vor doar să fie ridicat gunoiul.

„Se anunţă căldură. Vă daţi seama ce duhoare o să fie în tot sectorul? O să fac un autodenunţ! La fel ca vecinii mei, am luat câte un sac din ăsta din pubelă şi m-am dus şi l-am aruncat la rândul meu pe unde am mai prins un loc în sector în care sunt îngrămădiţi saci.

Aţi văzut în ce hal arată sectorul 1! Pe mine nu mă interesează războiul doamnei Clotilde Armand cu operatorul de salubritate. Când a candidat la Primărie, nu ne-a spus doamna Clotilde Armand că va declanşa acest război. Dacă ăia sunt hoţi, să-i bage în puşcărie, dar să se ducă în instanţă!

Eu şi majoritatea locuitorilor din Sectorul 1 ne plătim taxele şi impozitele locale. Din aceşti bani e plătit şi operatorul de salubritate şi serviciul de salubrizare”, a spus Robert Turcescu.

Citeşte şi: Clotilde Armand cere să fie decretată stare de ALERTĂ în Sectorul 1. „Acest episod negru cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit”

Robert Turcescu: „E o dovadă teribilă de ipocrizie. Clotilde Armand să se bată cu Romprest în instanţă”

„Clotilde Armand să facă bine să înceteze această situaţie absolut dementă! Să se bată cu Romprest în instanţă, să îi reclame la DNA, unde vrea! Nu mă interesează!

Eu vreau să-mi fie ridicat gunoiul pentru că plătesc taxele şi impozitele cele mai scumpe din această ţară în sectorul 1 al Capitalei. Mi se pare inadmisibil. E o dovadă teribilă de ipocrizie.

Nu ne puneţi să ne împărţim în tabere: pro Clotilde Armand, pro Romprest. În acest moment e vorba de sănătatea copiilor, oamenilor care locuiesc în acest sector. Nu am bătălie politică dusă în acest moment”, a spus Turcescu.

Fostul deputat a spus că locuieşte în Bucureşti din 1993, însă sectorul 1 nu a fost, din punctul său de vedere, într-o „situaţie mai jalnică”.

„Locuiesc în acest oraş din 1993. În majoritatea timpului am stat în acest sector. Niciodată în aceşti 30 de ani, poate prin anii 90, n-am văzut sectorul ăsta într-o situaţie mai jalnică!

Străzile sunt o castrofă. Cad arborii pe noi, nu s-au toaletat parcurile în sector. Sunt buruienile de un metru şi jumătate. Acum avem situaţia asta de criză sanitară.

N-ai un trotuar să te duci până la un magazin. Plecăm uneori de acasă cu cizme din cauciuc ca să ne luăm pâine de la magazinul din colţ, că trecem prin nişte noroaie incredibile. Şi îmi spune Clotilde Armand că asta este administraţie publică? E o bătaie de joc ceea ce face această doamnăl adresa locuitorilor din Sectorul 1.

Nu cer nimănui nimic pe gratis. Dacă trebuie să plătesc în plus la taxa de salubrizare, să ne anunţe. Sunt dispus să o plătesc. Nu vreau să trăiesc în faţa casei cu împuţenia asta care cloceşte de 10 zile”, a precizat Turcescu.

Robert Turcescu ameninţă că merge cu gunoiul în faţa Primăriei Sectorului 1

Jurnalistul a mărturisit că nu votat-o nici pe Clotilde Armand şi nici pe Dan Tudorache la alegerile locale.

„Nu duc lupte politice. Nu mă interesează că e Tudorache, că e Clotilde Armand. Nu mă lua pe mine părtaş la războiul tău cu Romprest!

Pubela are 100 de kile. Nu e vreo butaforie! Unde mă duc eu cu asta? Vreţi să mă duc cu ea spre Primăria Sectorului 1 şi să i-o duc lui Clotilde Armand în faţa platoului Primăriei? Vreau să scap de el!

Uitaţi-vă pe toată strada! Toată lumea e cu tomberoanele scoase în faţa porţii pentru că aşteptăm de 10 zile să ni se ridice gunoiul. Îmi spune să sun la Poliţia Locală ca să ce? Să reclam!

I-am întrebat: ce faceţi cu reclamaţia mea? Nu ştim. Dăm şi noi mai departe la Poliţia Mediului.

Despre asta e vorba? Să mă paseze de la unii la alţii?”, a precizat Turcescu.

De asemenea, gazetarul a spus că nu e dispus să pună gunoiul în portbagajul maşinii pentru a-l arunca în altă zonă a oraşului.

„Am înţeles că sunt şi deştepţi din ăştia care zic: du-ţi singur gunoiul! Unde să-l duc? Nu vreau să-l duc în intersecţie aşa cum se întâmplă în tot sectorul!”, a mai spus Turcescu.

Robert Turcescu: „Am văzut în cartierul ăsta şobolani cât pisica”

„Am văzut în cartierul ăsta şobolani cât pisica. Bucureştiul e plin de şobolani! Unde vrem să ajungem? E o demenţă!

Bucureştiul colcăie de şobolani. Am fost candidat la Primăria Capitalei şi am văzut cum arată pe dedesubt acest oraş”, a adăugat el.

Citeşte şi: Clotilde Armand, reacţie furibundă după ce Romprest nu mai ridică gunoiul în Sectorul 1. „Este un nou șantaj de tip mafiot”