Robert Turcescu cere AMÂNAREA alegerilor. „Dacă nu, vom merge la urne, dar n-ar putea să spună nimeni la care…”

Deputatul PMP Robert Turcescu solicită amânarea atât a alegerilor locale, cât şi a alegerilor parlamentare din cauza epidemiei de coronavirus care ia amploare în România. Fostul jurnalist consideră că alegerile ar trebui să aibă loc în primăvara lui 2021, în condiţiile în care "primarilor în funcție nu le stă mintea decît la dat cu var şi clipuri de campanie, nicicum la lupta cu COVIDU'".

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 16:23
Robert Turcescu cere AMÂNAREA alegerilor. „Dacă nu, vom merge la urne, dar n-ar putea să spună nimeni la care…”

„AMÎNAȚI ALEGERILE!

Vreți sa tratăm cu seriozitate această criză sanitară? Nu există decît o variantă: amînați alegerile! Și Localele, şi Parlamentarele! În Romania, în an electoral, nu se poate discuta raţional pe frontul politic, guvernul, oricare ar fi el, se comportă populist şi ia decizii cu ochii în sondajele de opinie, iar primarilor în funcție nu le sta mintea decît la dat cu var şi clipuri de campanie, nicicum la lupta cu COVIDU’.

O clasa politică responsabilă, de la Președinte în jos, ar trebui să pună punct AZI acestui festival electoral în care ne găsim.

Amînați alegerile, măcar pîna în primăvara viitoare! E singura variantă de a trata cu seriozitate şi cu celeritate aceasta criză sanitară!
Amînați alegerile! Dacă nu, vom merge la urne, dar n-ar putea sa spuna nimeni la care…”, a scris Robert Turcescu, pe pagina sa de Facebook.

Ludovic Orban: „Prefer să izolăm virusul decât să ajungem în situaţia să-i izolăm pe români”