Robert Turcescu îl critică pe candidatul PMP la Primăria Constanţa: „Ai cam tuflit catargul”

Cincisprezece candidați s-au înscris în cursa pentru Primăria Constanţa, între care sunt patru independenți, în timp ce pentru președinția Consiliului Judeţean Constanța luptă zece candidaţi, unul singur fiind independent. Alegerile locale din acest an vor avea loc în data de 27 septembrie.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 07:42
Robert Turcescu îl critică pe candidatul PMP la Primăria Constanţa: „Ai cam tuflit catargul”

Candidat al PMP la CJ Dâmbovița, Robert Turcescu, îl critică pe candidatul PMP la Primăria Constanța, Claudiu Palaz. Acesta și-a asumat candidatura, dar conform sondajelor nu are nici 2% grad de încredere, ceea ce îl face pe Turcescu să îi transmită că „ai cam tuflit catargul”.

„Să fii tu Profesionistu’ de la Constanța și să n-ai nici 2% în sondaje, asta înseamnă că ai cam tuflit catargul de la Pavilionul Expozițional pînă, hăt, la piciorul podului de la Agigea!”, scrie Robert Turcescu.

Un sondaj INSCOP Research, realizat în perioada 2-9 septembrie pe un eșantion reprezentativ de 1.100 de respondenți, confirmă creșterea intenției de vot pentru candidatul PNL la primăria Constanța, senatorul Vergil Chițac în fața principalului său contracandidat, primarul în funcție, Decebal Făgădău (PSD). Pe locul trei în clasamentul opțiunilor de vot se află candidatul USR Stelian Ion, care are o intenție de vot de 15%. 

Datele au fost culese de INSCOP Research la comanda PNL, în perioada 2 – 9 septembrie 2020, pe un eșantion de 1.100 de respondenți cu vârsta de 18 și peste 18 ani. Metoda de colectare a fost interviuri față în față, iar metoda de cercetare a fost ancheta sociologică pe baza unui chestionar.

ALEGERI LOCALE. Rareş Bogdan: USR să se pregătească de dezamăgiri, PNL va avea cel mai mare scor din ultimii 30 de ani 

Un sondaj realizat recent de Psyho Global Consult arată că Vergil Chițac, candidatul PNL, este favoritul constănțenilor pentru funcția de primar. 36% dintre respondenți susțin că l-ar vota pe acesta dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Constanța.

Actualul primar, Decebal Făgădău, se află pe locul secundar în topul preferințelor respondenților. Acesta ar fi ales de 35% dintre constănțeni, în timp ce candidatul Alianței 2020, Stelian Ion, se află pe locul trei, cu doar 14%.