Robert Turcescu îl face praf pe Grigore Cartianu. „Nu ți-e rușine, lepră, să deschizi gura?”

Robert Turcescu şi Grigore Cartianu au fost prieteni, au făcut emisiuni împreună, dar acum lucrurile nu mai stau deloc bine între cei doi jurnaliști.

06 aug. 2021, 21:57
Robert Turcescu îl face praf pe Grigore Cartianu. „Nu ți-e rușine, lepră, să deschizi gura?”

Robert Turcescu îl face praf pe Grigore CartianuRobert Turcescu îl face praf pe Grigore Cartianu. Cei doi sunt într-un conflict deschis de mult timp. Robert Tuircescu îl atacă pe Grigore Cartianu pe pagina lui de Facebook. Totul a pornit după ce Cartianu a scris un articol în care îl acuză pe Turcescu că a semnat listele pentru organizarea referendumului de demitere a lui Clotilde Armand de la Primăria Sectorului 1.

Robert Turcescu îl face praf pe Grigore Cartianu

Robert Turcescu spune că Grigore Cartianu ar fi cel care a încasat bani constant în campania electorală de la toate partidele politice. „Prăpăditul de Grigore Cartianu (pe care acum niște ani l-am cules din flegmele în care il aruncaseră toți și l-am adus in emisiuni de televiziune că mi-era milă de el) îndrăznește să se ia de mine pe site-ul lui. Scrie un articol insinuant, sub pseudonim, in care amestecă numele meu cu PSD, pe motiv ca am semnat listele pentru organizarea referendumului de demitere a madamei Armand. Dincolo de faptul ca as semna aceste liste indiferent cine strange semnaturile pentru ca avem un primar catastrofal la Sectorul 1, stau si ma minunez cum de isi permite Cartianu sa deschida gura pe marginea unor astfel de subiecte!”, a scris Robert Turcescu pe pagina lui de Facebook.

Robert Turcescu, atac virulent la adresa lui Clotilde Armand din cauza gunoaielor neridicate în Sectorul 1

„El care a papat in ultimii ani sume consistente de bani in campania electorala, de la mai toate partidele politice. Numai PMP i-a dat niste zeci de mii de euro! El care a vandut cărți carate cu portbagajul si cu geamanatanul prin toata Europa si prin America, fara sa dea un bon fiscal, fara sa plateasca impozit pe venit sau pe profit. Bani la negru, altfel spus. El care a ajuns sa-l scuipe pe Radu Moraru, care e nasul copiilor lui, doar pentru ca Moraru nu a mai avut de unde sa-l plătească la un moment dat. Cartianu care pozeaza in sarantoc, dar care a ajuns sa cumpere zeci de hectare de pamant si de padure, de zici ca e cel mai de succes autor de carti de la Marin Preda incoace! Pai, vorba lui Tanase, de unde, mai, nene?! Nu ti-e rușine, lepră, sa deschizi gura? Chiar crezi ca poți minți la nesfârșit pe toată lumea? Nu poti, mai, prapaditule!”, a mai scris Robert Turcescu.