Robert Turcescu s-a săturat şi duce gunoiul pe treptele primăriei lui Clotilde: „Luptaţi-vă în instanţă, dar RIDICAŢI GUNOIUL, că pute!” VIDEO

Fostul jurnalist şi actual membru PMP Robert Turcescu, revoltat de războiul dintre Clotilde Armand şi Romprest, care a făcut ca în sectorul 1 să nu fie ridicat gunoiul de 10 zile, a decis să recurgă la un gest de protest inedit, astfel încât sâmbătă a luat sacii cu gunoi menajer şi a anunţat că merge la primăria sectorului 1 şi îl va lăsa pe treptele instituţiei.

05 iun. 2021, 10:34
Robert Turcescu s-a săturat şi duce gunoiul pe treptele primăriei lui Clotilde: „Luptaţi-vă în instanţă, dar RIDICAŢI GUNOIUL, că pute!” VIDEO

Robert Turcescu a ajuns la capătul puterilor, după ce spune că a aşteptat şi a crezut în soluţiile propuse de Clotilde Armand pentru a rezolva problema gunoiului, astfel că, după 10 zile în care situaţia a rămas neschimbată, fostul jurnalist merge să depoziteze sacii pe treptele primăriei şi îi cheamă pe locuitorii sectorului 1 să-i urmeze exemplul.

„Daca va luptati cu mafia gunoaielor, n-aveti decat, foarte bine, dar in instanta. M-as bucura foarte mult sa castigati toate luptele, cu mafia gunoiului, cu mafia asfaltului, cu mafia parcangiilor, cu cine vreti, dar ridicati gunoiul, ca pute, sunt 25.26 de grade, deja iese zeama din gunoi!

Aici nu e vorba de un razboi politic. Pe mine nu m-a interesat pana deunazi doamna Clotilde Armand, am zis doar ca nu am vazut sa asfalteze vreo strada, sa taie vreun copac uscat, acum ne-a lasat si cu gunoiul e cap.

Iar voi, cei care va uitati la acest live, iesiti din ipocrizie. Voi, care luati sacii, ca am vazut vecini care asta fac, si ii bagati in masina si mergeti cu ei in alt sector, unde lucrati, si ii lasati acolo. Pai asta nu e o solutie. Si mergeti dupa aia sa stati in casa si sa spargeti seminte si sa-l injurati pe Turcescu pentru ca se ia de Clotilde Armand.

Robert Turcescu: „Realitatea e cruntă, nu mai putem sta pe margine”

Eu chiar am facut tot ce mi-a zis doamna primar. A zis sa sun la Politia Locala, am sunat. Am crezut ca vine sa imi ridice gunoiul, n-au venit. Am numar de inregistrare, am vorbit cu operatorul 106. A zis sa astept 24 de ore ca va schimba operatorul. Am asteptat, nu s-a intamplat nimic.

https://www.facebook.com/turcescu/videos/4087370388011031

Ce facem, ni s-a spus de mai mult de 1 an sa ne spalam, sa purtam masca, ca e pandemie, nu? Si acum ce facem, ne ingropam in gunoi, ne umplem de sobolani. Bai, sobolanii nu sunt, asa, ceva imaginar, i-am vazut noi, locuitorii sectorului 1, sunt reali.

Nu e vorba de nicio actiune politica, e vorba doar de un cetatean revoltat al sectorului 1. A, ca ma cheama Turcescu si le multumesc colegilor din presa ca au acceptat sa arate acest protest al meu. Dar realitatea crunta este ca nu mai putem sta pe margine”, a spus Robert Turcescu, inainte sa plece cu cei doi imensi saci de gunoi spre primaria sectorului 1 si spre sediul Romprest.

Îi duc doamnei Clotilde un sac de gunoi. Îl pun pe treptele Primăriei Sectorului 1 pentru că nu mai am unde să-l arunc. Desigur, aș putea să las sacul de gunoi pe stradă, lângă vreun stâlp, așa cum fac de zile bune mii de bucureșteni locuitori ai Sectorului 1 cărora li se pare că luptă și ei cu "mafia gunoiului" dacă aruncă pungi cu deșeuri pe străzi sau în intersecții. Niște fraieri care nu realizează că, de fapt, suntem luați prizonieri într-un conflict a cărui singură rezolvare firească e în justiție. Eu refuz să asist pasiv la spectacolul isteric prin care Clotilde Armand se face că asumă rolul de primar. Așa că îi duc gunoiul la primărie, să se spele cu el pe cap! Vă invit să ieșiți din ipocrizie și să procedați la fel: nu mai aruncați gunoiul pe stradă sau prin tomberoanele din alte sectoare, mergeți cu el în fața Primăriei Sectorului 1 și strigați tare "Merci beaucoup, madame Clotilde!", poate înțelege și ea pe ce lume trăiește…

Posted by Robert Turcescu on Friday, June 4, 2021

Citeşte şi: Raluca Turcan, anunţ despre pensiile românilor: „Am ajuns la 310.000 dosare evaluate”