Roberta Anastase a primit donaţie teren şi o casă în Mogoşoaia

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase a primit anul acesta, ca donaţie, peste o mie de metri pătraţi de teren şi o casă în construcţie în localitatea Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Cei care i-au donat parlamentarului terenul şi casa sunt părinţii săi.

01 iul. 2013, 19:18
Roberta Anastase a primit donaţie teren şi o casă în Mogoşoaia

Averea deputatului de Prahova Roberta Anastase s-a mărit anul acesta cu un teren de peste o mie de metri pătraţi şi o casă în construcţie, pe care parlamentarul le-a primit ca donaţie de la părinţii săi, scrie Mediafax.

Conform declaraţiei de avere completată în data de 14 iunie 2013 şi depusă la Camera Deputaţilor, în luna martie a acestui an, Roberta Anastase a primit, ca donaţie de la părinţii săi, un teren cu o suprafaţă de 1.001 metri pătraţi şi o casă în construcţie în Mogoşoaia, judeţul Ilfov.

Anastase deţinea deja o casă de 156 de metri pătraţi şi un teren de 502 metri pătraţi în comuna Valea Doftanei, din judeţul Prahova, pe care le-a cumpărat în anul 1999.

Conform declaraţiei sale de avere, deputatul Roberta Anastase mai deţine un autoturism cumpărat în leasing în anul 2007, bijuterii şi metale preţioase în valoare de 13.000 de euro şi are cinci conturi şi depozite bancare deschise între 2005 şi 2008, în care are sume de la 52 de lei la 36.000 de euro.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Roberta Anastase a încasat anul trecut un venit de 60.245 lei ca deputat, la care se adaugă suma de 11.087 primită ca diurne de la Parlament.

Citește și Roberta Anastase s-a căsătorit duminică: Elena Udrea şi Elena Băsescu, printre invitaţi