Roberta Anastase: Ponta este gonacul lui Năstase

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, vineri, la Conferinţa judeţeană a UNPR Prahova, unde a participat în calitate de invitat, că Victor Ponta este "gonacul" lui Adrian Năstase şi că se va dovedi că nu Ponta va fi candidatul USL pentru prim-ministru, ci Adrian Năstase.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 17:18
Roberta Anastase: Ponta este gonacul lui Năstase

În discursul ţinut la Conferinţa judeţeană a UNPR Prahova, Roberta Anastase i-a criticat dur pe membrii opoziţiei, arătând că PSD şi PNL sunt unite, nu de interesul naţional, ci de interesul de partid, potrivit Mediafax.

Roberta Anastase a arătat că PNL nu există în USL şi că PSD „vrea tot – şi Guvernul, şi Preşedinţia”.

Anastase a spus că „se va confirma că Adrian Năstase şi nu Victor Ponta este candidatul USL la funcţia de prim-ministru”.

„Ponta e gonacul lui Adrian Năstase. El merge în faţă, face gălăgie, vânătorul este altul”, a spus Roberta Anastase.

Ea a criticat şi atitudinea lui Victor Ponta în ceea ce priveşte situaţia Greciei şi propunerea privind organizarea unui referendum în această ţară, spunând că Ponta „a mâzgălit” pe blog „bravo Papandreou”, Anastase catalogând opinia lui Ponta drept un „demers politic iresponsabil”.

În finalul discursului său, Roberta Anastase a afirmat că politicienii din USL sunt „imaturi şi iresponsabili”.

Roberta Anastase a participat, vineri, la Ploieşti, la Conferinţa judeţeană a UNPR Prahova, în cadrul căreia organizaţia judeţeană a acestui partid îşi alege structurile de conducere.

La eveniment sunt prezenţi Gabriel Oprea şi Cristian Diaconescu.