Roberta Anastase se căsătoreşte religios duminică: Ultimele pregătiri înainte de nuntă VIDEO

Roberta Anastase îşi ia definitiv adio de la viaţa de burlăciţă. După mai bine de 15 ani de relaţie, ea îşi uneşte destinul cu cel al iubitului ei, Viorel Farca. Duminică cei doi îşi vor jura credinţă veşnică în faţa lui Dumnezeu. Petrecerea de după cununia religioasă va avea loc la Palatul Ştirbey.

29 iun. 2013, 13:48
Roberta Anastase se căsătoreşte religios duminică: Ultimele pregătiri înainte de nuntă VIDEO

Şi ca nunta să iasă aşa cum îşi doreşte, Roberta Anastase s-a ocupat personal de cel mai mic detaliu.

„E o biserică superbă, e un loc care ne aminteşte de momentul în care ne-am cunoscut, aici obişnuiam să ne plimbăm, e un loc special, de aici a început povestea noastră”, a declarat Roberta Anastase pentru România TV.

Anastase a ales să poarte pentru marele eveniment o rochie din dantelă de culoare ivoir, creată de Cătălin Botezatu.

„Nu mi-am exprimat opţiuni în mod special. E o rochie creată de Cătălin Botezatu şi o rochie care am avut toată încrederea în tot ce crează şi gândeşte el”, a precizat Roberta.

Iar buchetul miresei ….va fi unul clasic.

„Din trandafiri şi încă o floare, care este tot corai. Şi trandafirii vor fi tot corai (…) Florea se numeşte gloriosa”, a mai spus politicianul.

Petrecerea de după cununia religioasă va avea loc tot la Palatul Ştirbey. Meniul de la petrecere va satisface gusturile tuturor invitaţiilor.

„Am mers pe un meniu pe care să îl poată mânca cât mai multă lume şi în acelaşi timp să nu fie un meniu greu”, a declarat Roberta Anastase.

Atmosfera va fi întreţinută de artiţtii români celebri.

Călin Geambaşu, Aurel Tamaş şi o formaţie din fete tinere, un cvartet, extrordinar de talentate. Formaţia se numeste Hypnotic„, a menţionat Roberta.

Mirii vor deschide dansul pe o melodie care le trezeşte foarte multe amintiri.

Va fi o melodie la care noi ţinem foarte mult, „Eşti mireasa vieţii mele”. E o melodie pe care noi dansăm de mulţi ani şi amândoi o fredonăm de fiecare dată”, a mai spus ea.

Roberta Anastase şi Victor Farca au ales să îşi unească destinele, după o relaţie de mai bine de 15 ani.