Roberta Anastase se pregăteşte de nuntă: Îmi doresc foarte mult un copil

Roberta Anastase, care în 30 iunie se căsătoreşte religios cu Victor Farca, spune că îşi doreşte foarte mult un copil, că în anii în care a fost în prim-planul scenei politice a creat "conştient un dezechilibru" în viaţa sa şi că, în final, "cei care-ţi rămân alături sunt soţul, părinţii şi copiii.

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 16:29
Roberta Anastase se pregăteşte de nuntă: Îmi doresc foarte mult un copil

Fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, care în luna martie a împlinit 37 de ani, a dezvăluit, marţi, în emisiunea „Poveştiri adevărate” de la postul de televiziune Acasă, detalii despre relaţia cu viitorul său soţ, omul de afaceri Victor Farca, cu care a venit la emsiune.

Cei doi au povestit că s-au cunoscut în anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza Şcoala de Tineret. Victor Farca, prieten cu unii dintre tinerii din PD, a mers la aceştia, la mare, unde a cunoscut-o pe Roberta Anastase. Cei doi s-au apropiat în timp şi au devenit un cuplu în anul următor.

„M-a cucerit cu calm şi sinceritate. Am simţit lucrul acesta şi mi-a câştigat încrederea. (…) Apropierea a devenit firească şi s-a produs în foarte, foarte multe luni în care noi ne-am întâlnit, am stat de vorbă, nici nu puteam să spunem că suntem prieteni… Era o amiciţie”, a povestit Roberta Anastase.

Ea a spus că la începutul relaţiei lor au existat „mici şicane, certuri, gelozii”, că Victor era gelos, dar că nici ea nu este „cea mai comodă persoană din punctul acesta de vedere”.

În cei 15 ani de relaţie, Victor Farca a cerut-o în căsătorie pe Roberta Anastase de trei ori şi i-a oferit trei inele de logodnă, iar de fiecare dată ea a acceptat, fără a stabili însă data nunţii. Prima cerere în căsătorie a venit în urmă cu opt ani, iar în ultimii patru ani Victor Farca nu a mai cerut-o în căsătorie.

Farca a spus că de fiecare dată cererile în căsătorie le-a făcut „într-un cadru intim”, nu în spaţiu public.

Roberta Anastase a povestit că ea a fost cea care a hotărât să facă nunta, iar anul acesta, de ziua ei, i-a spus partenerului său că ar vrea ca ceremonia să aibă loc la sfârşitul lunii iunie.

Roberta Anastase mai spune că în cuplul lor Victor este partea calmă, că ea este mai „vulcanică”, dar că nu are „cu cine” să se certe.

Anastase a admis că prin activitatea sa politică a creat „în mod conştient un dezechilibru” în viaţa sa, dar că acum îşi doreşte foarte mult un copil.

„În viaţă este bine întotdeauna să existe un echilibru. Eu, în toată perioada asta, am făcut conştient un dezechilibru. Am avut noroc că cei din jurul meu care ţin la mine au ales să mă susţină. Dar cred că în viaţă trebuie să existe un echilibru, trebuie să existe o familie şi îmi doresc foarte mult şi un copil. În final, dacă e să tragem linie, rămân amintiri mai frumoase sau mai puţin frumoase din perioada în care ocupi o funcţie publică, dar cei care-ţi rămân alături pe toată perioada vieţii sunt soţul tău, părinţii tăi, copiii tăi” a afirmat Roberta Anastase.

De altfel, ea spune că perioada în care a fost preşedintele Camerei Deputaţilor a fost „cea mai grea”.

„Momentele mele delicate, stresul, tensiunea se manifestau acasă. De fiecare dată a înţeles şi-mi spunea: «uite, asta nu ţine de noi, eşti supărată, eşti nervoasă, te răzbuni pe mine, nu e în regulă, haide să vorbim, mai degrabă»”, a spus Anastase despre relaţia cu partenerul său în perioada în care ea a ocupat a treia funcţie în stat.

Ea a mai spus că are verigheta de peste un an şi că recent verigheta sa a fost completată cu cea a viitorului său soţ. Anastase a povestit că şi-a dorit un model anume de verighetă, „cu mici diamante pe ea” şi că verigheta lui Victor este „simplă, fără nimic spectaculos în ea”.

Întrebaţi cine conduce la ei acasă, Victor Farca a spus că fiecare are „responsabilităţile lui”, dar că „deciziile le ia Roberta”.

Cununia religioasă a celor doi va avea loc în 30 iunie la biserica de pe domeniul Ştirbey, despre care Anastase afirmă că a fost „o locaţie predestinată”, iar Victor Farca spune că la începuturile prieteniei lor au „colindat” foarte mult parcul din apropierea Palatului Ştirbey.

Întrebat cine este Victor Farca, viitorul soţ al Robertei Anastase a răspuns: „Datorită faptului că emisiunea este dată de notorietatea Robertei, sunt logodnicul ei. Nu mi-am dorit şi nu-mi doresc notorietate”.

Roberta Anastase şi Victor Farca se vor cununa civil vineri.