ROBIN WILLIAMS A MURIT. Mesaje emoţionante de ADIO: „A fost TATĂL pe care am visat mereu să-l am”

Robin Williams a murit, pe 11 august, prima ipoteză fiind aceea că s-a sinucis. Alături de familia devastată de durere s-au aflat o mulţime de prieteni şi cunoscuţi ai actorului, colegi de breaslă cu care s-a întâlnit chiar şi întâmplător, dar cărora le-a schimbat vieţile. Mesajele lor emoţionante au făcut înconjurul lumii, odată cu vestea dispariţiei îndrăgitului actor de comedie.

12 aug. 2014, 15:30
ROBIN WILLIAMS A MURIT. Mesaje emoţionante de ADIO: „A fost TATĂL pe care am visat mereu să-l am”

Lumea Hollywood-ului este în stare de şoc după moartea lui Robin Williams. Actori mai mari sau mai mici s-au grăbit să comenteze tragicul eveniment, iar dintre toate mesajele cel mai emoţionant este, probabil, cel de la Sarah Michelle Gellar, care a vorbit despre Robin Williams ca despre un tată.

Iată câteva dintre mesajele de adio ale personalităţilor, după moartea lui Robin Williams:

Jessica Chastain, actriţă: „Robin Williams mi-a schimbat viaţa. A fost un actor uriaş şi o persoană generoasă. Printr-o bursă, m-a ajutat să termin colegiul. Spiritul său generos mă va inspira întotdeauna să-i sprijin pe alţii aşa cum m-a sprijinit el pe mine. Lumea îi va simţi lipsa”. – Facebook

Mindy Kaling, actriţă: „Am primit numele unui personaj dintr-un show TV al lui Robin Williams când părinţii mei încă trăiau în Africa. A însemnat atât de mult pentru atît de mulţi în atât de multe feluri” – Twiter

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Ce s-a întâmplat cu STEAUA lui de pe Walk of Fame la scurt timp după anunţ FOTO

Sarah Michelle Gellar, actriţă, colegă cu Robin Williams în proiectul „The Crazy Ones”: „Viaţa mea este mai bună pentru că l-am cunoscut pe Robin Williams. Pentru copiii mei, el era unchiul Robin. A fost cel mai bun şef din lume, iar pentru mine nu a fost doar o inspiraţie, ci şi tatăl pe care am visat mereu să-l am. Nu există suficiente adjective pentru a-l descrie. Îmi va lipsi în fiecare zi, dar amintirea lui va fi mereu vie” – People.

Andre Agassi, pentru TMZ Sports: „Stefanie şi cu mine sunte îndureraţi după pierderea prietenului nostru. A fost unul dintre cei mai buni şi generoşi oameni pe care i-am cunoscut. Ne rugăm pentru familia şi apropiaţii lui în această perioadă atît de grea. Lumea a pierdut un suflet minunat”.

Mesaje şi flori pentru Robin Williams la banca din parc celebră în filmul „Good Will Hunting”

Mel Gibson: „Sunt pur şi simplu şocat. Sper doar că a ajuns într-un loc mai bun”.

Kevin Spacey: „Robin Williams a făcut lumea să râdă şi să gândească. Îmi voi aminti şi voi respecta mereu asta. A fost un mare om, un mare artist şi un mare prieten. Nu pot descrie în cuvinte cât îmi va lipsi”.

Fiica lui Robin Williams, răpusă de durere: Mesaj CUTREMURĂTOR către tatăl ei

Mara Wilson, actriţă, fiica eroului din Mrs. Doubtfire: „Sunt foarte tristă, foarte supărată, dar şi bucuroasă că nu a trebuit să aflu aşa ceva de pe Twitter. Probabil o să fac o pauză de Twitter pentru o vreme2.

Sally Field, soţia eroului din Mrs. Doubtfire: „Sunt uluită şi extrem de tristă pentru Robin. Sunt tristă pentru lumea comediei. Şi pentru familia lui. Se lumina mereu la faţă când putea să facă oamenii să râdă. Şi o făcea neobosit. A fost unic”.

Soţia lui ROBIN WILLIAMS: „Inima mi-e frântă”