Roccat ISKU FX, tastatura care ne-a lăsat cu gura căscată

Unul din perifericele pe care le neglijăm, în general, fie că este vorba de gaming, office, home use sau grafic design, este tastatura. Dacă avem un computer suficient de puternic, un mouse cât de cât mai răsărit, un monitor suficient de mare, puţini dintre noi se mai gândesc şi la alegerea unei tastaturi bune.

20 aug. 2013, 12:42
Roccat ISKU FX, tastatura care ne-a lăsat cu gura căscată

Pentru că ne ocupăm si de gaming, ne-am gandit să testăm câteva produse serioase, de top. 

Când vorbim de joacă, digitală, bineînteles, trebuie să ne gândim că o să izbim tastele în toate felurile posibile, că o să avem jocuri unde o să folosim şi 40-50 de taste, în diferite combinaţii sau secvenţe.

Trebuie să înţelegem că avem doar două mâini, deci cu cât tastatura este mai bine gândită pentru gaming, cu atât vom fi mai eficienţi în lupta împotriva armatelor de zombie, a invadatorilor extraterestri sau a hoardelor de orci verzi cu buze groase.

ROCCAT ISKU FX este o tastatură de gaming, high-end, care are 123 de taste, faţă 104 taste, cât are o tastatură normală.

Tastele sunt iluminate, culoarea luminii fiind customizabilă (16.8 milioane de culori la alegere), ca de  altfel şi luminozitatea având 6 trepte de intensitate. Tastele sunt off-white, UV-coated.

Unul din punctele tari ale tastaturii sunt cele 36 de taste programabile macro, ceea ce, în cazul în care jucati World of WarcraftDiablo IIIHellgate London sau GlobalLeague Of LegendsSkyrim, înseamnă “laser, frate“. Layout-ul tastelor este confortabil, cu spaţii suficient de mari între, pentru a nu apăsa 2 taste odată.

Citeşte mai mult despre tastatura ROCCAT ISKU FX pe NoobZ.ro