Rochii de mireasă. Cum să alegi rochia de mireasă în funcţie de forma corpului. Ce greşeli să eviţi, ca să străluceşti în ziua nunţii

Rochii de mireasa! E vreo fata care sa nu fi visat la ele, inca de cand au constientizat ideea ca fetele se marita?! E vreo fata care sa nu-si fi dorit sa probeze cat mai multe rochii de mireasa pentru a fi sigura ca ACEEA este cea pe care o cauta?

RomaniaTV.net
23 mart. 2019, 07:36
Rochii de mireasă. Cum să alegi rochia de mireasă în funcţie de forma corpului. Ce greşeli să eviţi, ca să străluceşti în ziua nunţii

Greu de crezut ca raspunsul este NU. Asa ca am pregatit cel mai complet ghid care sa te ajute sa-ti implinesti visul: acela de a arata PERFECT in rochia de mireasa. Nu conteaza ce silueta ai, cu siguranta se va gasi una perfecta pentru tine, din multitudinea de modele de rochii de mireasa care exista pe piata. Sau, de ce nu, iti poti face pe comanda modelul visat.

Esti pregatita, incepem! AICI afli cand NU se fac nunti in 2018.

Rochii de mireasa: Ce trebuie sa stii inainte sa mergi la cumparaturi

1. Studiaza

Urmareste revistele de profil, cauta pe Net, vezi cum s-au imbracat vedetele la nunta lor, mergi la targurile de nunti, viziteaza magazinele de profil. Apoi fa-ti o idee despre cum te-ai vedea imbracata: intr-o rochie voluminoasa, de printesa sau, mai de graba, intr-o diafana rochie dantelata.

2. Fii deschisa

Daca angajezi un organizator de nunti, fii deschisa la propunerile lui. Are mai multa experienta decat tine in pregatirea tuturor amanuntelor, stie ce este la moda, e la curent cu ultimele nouatati, are ochiul format in ceea ce priveste silueta ta si rochia pe care o alegi.

3. Gandeste-te la buget

Dupa ce ai studiat revistele si ai vizitat targurile, ar trebui sa ai o idee si despre buget. Daca rochia dorita este ceva mai scumpa, poti incepe deja sa pui de-o parte.

Atentie! La costul rochiei se vor adauga cheltuieli suplimentare: voalul, accesoriile, pantofii, eventualele modificari, serviciile de curatare profesionala, daca vrei sa-ti pastrezi rochia dupa nunta.

Rochia va fi cu atat mai scumpa daca are broderii manuale, pietre semipretioase, cristale sau alte „bijuterii”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.