Rochiile de seară NISSA, la cele mai HOT petreceri din Miami

La doar câteva luni de la deschiderea magazinului NISSA din Arkadia Mall Varşovia, cel mai cunoscut brand românesc de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei traversează oceanul Atlantic şi deschide un magazin fabulos la MIAMI. Pe 10 decembrie au inaugurat primul magazin NISSA din Statele Unite ale Americii, în cadrul celui mai mare centru comercial din statul Florida, Aventura Mall.

RomaniaTV.net
15 dec. 2017, 14:51
Rochiile de seară NISSA, la cele mai HOT petreceri din Miami

 NISSA se alătură celor mai recunoscuţi comercianţi la nivel global din Aventura Mall, clasat ca unul dintre cele mai mari centre comerciale din Statele Unite – lângă nume precum Chanel, Fendi, Chloe, Gucci şi Louis Vuitton.

Cei peste 28 de milioane de vizitatorii anuali vor putea să se bucure de noul magazin NISSA de 160 de metri pătraţi, ce găzduieşte colecţia Toamnă-Iarnă 2017-2018, o varietate de ţinute şi accesorii în stiluri casual, de birou, cocktail sau de seară.

Produsul iconic NISSA este rochia de seară, brandul putând să se laude cu o varietate impresionantă de modele, iar pe magazinul online poţi să descoperi peste 1000 de rochii de seară sau cocktail. Vedete de talie internaţională poartă cu success rochiile NISSA la cele mai hot petreceri din Miami.

Brandul NISSA a fost fondat în anul 2002 şi a devenit în scurt timp cel mai cunoscut brand românesc în materie de producţie şi retail de îmbrăcăminte şi accesorii. În România, brandul deţine în prezent 15 magazine şi două fabrici de producţie proprii, iar din 2010 a început exportul sub brand propriu pe pieţele internaţionale, cucerind Europa, Rusia şi Orientul Mijlociu. În anul 2017, NISSA a deschis primele magazine în Varşovia, Polonia şi Miami, Florida consolidându-şi poziţia competitivă pe piaţa de retail internaţională.