Rockerii de la Red Hot Chilli Peppers au venit în Bucureşti

Aşteptarea fanilor Red Hot Chilli Peppers ia sfârşit! Americanii au sosit în România cu un avion privat de la Zagreb. La show-ul de vineri, de pe Arena Naţională, rockerii vor fi aplaudaţi de peste 45.000 de fani. Este primul concert organizat în complexul sportiv, aşa că organizatorii au emoţii în privinţa gazonului.

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 06:58
Rockerii de la Red Hot Chilli Peppers au venit în Bucureşti

Membrii trupei Red Hot Chilli Peppers au ajuns pe Aeroportul Băneasa, unde au fost preluaţi de organizatori. Dezinvolt şi pus pe glume, basistul trupei a stat de vorbă cu jurnaliştii şi a făcut o declaraţie şoc.

„Sunt fiul ilegitim al lui Ilie Năstase şi al Nadiei Comăneci. Am ajuns acasă!”, a glumit Chad.

De la aeroport, cei trei rockeri au pornit spre un hotel din Capitală. Imediat după ce trupa s-a cazat, unul dintre membrii a cerut un taxi cu care să viziteze Bucureştiul.

Membrii formaţiei Red Hot Chili Peppers s-au arată extrem de încântaţi de primul lor concert pe care îl vor susţine în România. Ei au trimis salutări publicului român prin intermediul unui mesaj video, transmis de organizatorii români, Emagic.

Pentru o desfăşurare a evenimentului fără probleme, organizatorii au pregătit o serie de reguli şi recomandări.

Astfel, accesul publicului se va face începând cu ora 17,00, pe la cele trei intrări amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu şi strada Pierre de Coubertin. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.

Posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces pe Arena Naţională pe la intrarea din strada Maior Coravu, cei care au achiziţionat bilete în zona Gold Circle vor putea intra prin poarta din strada Pierre de Coubertin iar cei care şi-au cumpărat bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor putea intra pe la poarta din bulevardul Basarabia.