O cunoscută vedetă a rămas fără emisiune. Cine i-a luat locul

Rocsana Marcu termină anul cu o despărţire. Blonda a fost anunţată că nu va mai prezenta emisiunea "Star Matinal" alături de Răzvan Botezatu. Locul ei a fost luat de o altă prezentatoare a postului, care şi-a intrat deja de vineri (30 decembrie) în pâine.

RomaniaTV.net
30 dec. 2016, 08:46
O cunoscută vedetă a rămas fără emisiune. Cine i-a luat locul

Schimbări la Antena Stars pe final de an, scrie click.ro. Deşi ar mai fi putut rămâne două zile, atât cât mai sut în calendar până în 2017, la cârma emisiunii, Rocsana Marcu a fost înlocuită de mai marii postului. În locul voluptoasei blonde a fost chemată Natalia Mateuţ, care va prezenta alături de Răzvan Botezatu şi asistenta tv, Raluca Dumitru. Bruneta, care până acum era gazda jurnalului de ştiri de la Antena Stars, a devenit noua prezentatoare a matinalului. Rocsana Marcu s-a despărţit de colegi şi a publicat şi un mesaj prin care explică plecarea ei.

Citeşte şi Rocsana Marcu, transportată de urgenţă la spital. Nu îşi mai simţea un picior

„Sunt momente în viaţă când trebuie să luăm nişte decizii radicale pentru a trece la un alt nivel chiar dacă este vorba despre despărţirea de un proiect pe care l-ai crescut şi l-ai adus pe primele locuri în ceea ce priveşte audienţele. Nu fac acest pas din orgoliu, din neputinţă sau mândrie, ci pur şi simplu pentru că acest lucru nu se mai potriveşte cu viaţa mea. Am demonstrat în 20 de ani de televiziune că am fost constantă şi dedicată la maximum în orice proiect am fost implicată şi promit că la fel va fi şi legat de noul format tv din care voi face parte. Copilaşul Star Matinal, care abia a împlinit trei anişori, o să fie lăsat cu siguranţă pe mâini bune, pentru că am încredere într-o echipa extraordinară ce se află în spatele camerelor de filmat. Vă doresc sărbători fericite şi dimineţi la fel de vesele că şi până acum! Noi ne vom revedea în fiecare seară într-un nou proiect!”, a scris Rocsana Marcu pe pagina ei de Facebook.