Rocsana Marcu, cerută în căsătorie de un arab: „M-a căutat pe net, știe totul despre mine”

Rocsana Marcu, cerută în căsătorie de un arab. Vedeta este stabilită de mulți ani în Dubai, acolo unde are o carieră de succes în domeniul imobiliarelor. Recent, s-a întors în România și a fost invitată la emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a povestit despre viața sa din Dubai.

25 mart. 2024, 10:35
Rocsana Marcu, cerută în căsătorie de un arab: „M-a căutat pe net, știe totul despre mine”
Rocsana Marcu, cerută în căsătorie de un arab

Rocsana Marcu, cerută în căsătorie de un arab. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit care este modul de trai al femeilor care sunt căsătorite cu bărbați arabi.

Sunt foarte mulți care chiar caută relații serioase. Știi cât de fericite sunt nevestele localnicilor? Toată ziua sunt la shopping. Toată ziua ele se plimbă, stau la shopping, cu diamante, cu de toate.

Circulă o vorbă prin Dubai că cei mai triști localnici sunt cei care dau de o femeie independentă pentru că știu că nu au cum să se apropie de ea. Ei se folosesc de banii pe care îi au ca să cucerească o femeie. Sunt multe românce care sunt căsătorite cu localnici și sunt foarte fericite.”, a spus Rocsana Marcu.

Citește și: Rocsana Marcu şi-a şocat fanii cu o nouă achiziţie. „Animalul de companie” a strâns milioane de vizualizări

Rocsana Marcu, cerută în căsătorie de un arab

Vedeta a povestit o întâmplare amuzantă de care a avut parte în urma interacțiunii cu un client, care a vrut să o ia de soție. Ca să scape de el într-un mod frumos i-a spus că este căsătorită cu un bărbat influent din Dubai.

M-a invitat la cină că trebuie să sărbătorim. Am zis bine. Ajungem la cină și scoate un inel. Eu am crezut că vrea să îmi dea un cadou pentru că i-am găsit casa aceea pe care o tot pândea.

Îmi dă inelul și îmi spune că e pentru mine deoarece îi place foarte mult de mine. M-a căutat pe net, știe totul despre mine, despre familia mea și vrea să ne căsătorim. ‘Vreau să fim împreună că tu ești exact ceea ce îmi doresc eu’.

Eu știam de la câțiva cunoscuți de ai mei că trebuie să ai mare grijă cum te comporți cu ei, că ei te respectă și tu trebuie să îi respecți.

Niciodată să nu îi jignești sau să ridici tonul. Atunci în acel moment m-am gândit cum scap eu de el că nu e ok, făcuse o pasiune pentru mine. I-am zis să își ia inelul înapoi și că la noi în România un inel înseamnă foarte mult, că trebuie să ai o relație de minimum 5-10 ani și de abia după aceea te cere. I-am spus că sunt măritată. Când a auzit că sunt măritată s-a și speriat.

Ei când aud de femei măritate păstrează distanța. I-am spus că soțul meu este o persoană foarte importantă aici în Dubai și nu vrea să vorbesc despre asta. Așa am reușit să scap”, a mai povestit Rocsana Marcu.