Rodica îi „mănâncă” de bani pe Gică Popescu şi Meme Stoica, în puşcărie

Gică Popescu şi Meme Stoica se află de peste 10 luni în închisoare, timp în care s-au obişnuit cu viaţa după gratii. Ei îşi completează meniul zilnic ce li se serveşte la cantina închisorii făcând cumpărături la magazinul din cadrul penitenciarului.

14 ian. 2015, 07:57

Nelu&Rodica COM S.R.L. este numele magazinului din cadrul penitenciarului Rahova, iar Gică Popescu şi Mihai Stoica sunt printre cei mai fideli clienţi ai magazinului. Potrivit fanatik.ro, George Copos face cumpărăturile mai rar, în semn de protest faţă de preţurile practicate de Nelu şi Rodica la puşcărie.

Citeşte şi Meme Stoica este deprimat în puşcărie. A plâns în noaptea de Revelion

Ţigările sunt vândute aici la preţul pieţei, însă există restricţii importante la băuturile alcoolice. În schimb, sunt alte produse care au provocat nemulţumire, iar George Copos este unul dintre cei care s-au plâns în mai multe rânduri. Cea mai mare nemulţumire a deţinuţilor a fost legată de preţul legumelor şi fructelor. Pe timpul verii preţurile erau mai mari decît în toate pieţele bucureştene. 6,50 lei era preţul pentru un kilogram de roşii în luna iulie, în condiţiile în care în acea perioada legumele se vindeau mult mai ieftin pentru cei aflaţi în libertate. În plus, unii deţinuţi se văitau că nu erau mereu proaspete legumele.

În perioada în care a stat la penitenciarul Rahova, Gigi Becali cheltuia şi el sume uriaşe pe mâncare la Nelu și Rodica, împărţind-o apoi celorlalţi deţinuţi.

Citeşte şi GICĂ POPESCU se luptă cu statul român. Îşi caută dreptatea la CEDO şi cere despăgubiri uriaşe