Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă. Actriţa face dezvăluiri cutremurătoare: „Mi s-a trimis un vis”

Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă. Actriţa face dezvăluiri cutremurătoare despre acest subiect delicat din viaţa ei. Invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", artista a vorbit cu sinceritate despre întâmplările fericite, dar şi mai puţin fericite.

08 iul. 2021, 09:19
Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă. Actriţa face dezvăluiri cutremurătoare: „Mi s-a trimis un vis”
Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă

Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă.  Actriţa povestit că în adolescență a avut o perioadă dominată de gânduri negre, pe care nu le-a dus până la urmă, la capăt. A spus că la un moment dat a avut un vis care a făcut-o să nu mai vrea să își ia viața.

Citeşte şi: Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la cuţite. Ce preparat a gătit actriţa: „Wow, nu se poate! Foarte tare”

Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă

Sunt Leoaică. Am înțeles, la un moment dat, că Leoaica e predispusă la așa ceva. Eu am vrut să mă sinucid prima oară când eram elevă la liceul Lazăr. Vezi, am o sensibilitate anume şi de asta am scris o replică senzaţională în piesa „Încă-i bine”, în această comedie.

Am explicat chestia asta cu sinuciderea și de ce nu m-am sinucis niciodată. Am avut un vis. Mi s-a trimis un vis pentru că Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor, să mă omor. Am avut un vis fantastic care este povestit în piesă.

Eram elevă și m-a prins furând, copiam, adică am copiat. M-am simțit atât de prost față de această profesoară de matematică, o chema Teodorescu.

Pe mine mă întreba: ‘Rodica, m-ai furat tu pe mine?’. Mă gândeam în timpul ăsta: ‘noi suntem la etajul 2, eram la geam cu banca. Dacă m-aș arunca acum de pe geam? Oare aș muri că îmi e rușine?’”, a declarat actriţa la Kanal D.

Actrița a recunoscut totodată că este o persoană extrem de sensibilă, așa că ea era afectată chiar de la o vârstă foarte fragedă de orice i se întâmpla, ba chiar era în stare să își pună capăt zilelor dacă era trasă la răspundere pentru ceva.

De ce nu şi-a dorit copii?

Ştii ce suporţi şi atunci când ai copii, şi atunci când nu ai. Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face. Eu m-am gândit şi nu discut despre asta. Am şi eu nişte motive. Sunt ale mele. Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu. Poate într-o carte am să le scriu”, a spus actriţa.

Rodica Popescu Bitănescu a clarificat situația și a precizat că ceea ce se zvonea prin ziare, că nu-și dorește copii nu este deloc adevărat și nici faptul că a ales cariera în locul familiei.

Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal.

Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copiii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesa este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, a subliniat Rodica Popescu Bitănescu.