Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la cuţite. Ce preparat a gătit actriţa: „Wow, nu se poate! Foarte tare”

Rodica Popescu Bitănescu a participat la Chefi la cuţite, sezonul 9. Actriţa s-a prezentat în faţa juraţilor cu o reţetă specială, mâncărică de chifteluțe marinate, servită cu piure și spanac. „Wow, nu se poate! Foarte tare”, a fost reacția celor trei jurați.

16 mart. 2021, 08:49
Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la cuţite. Ce preparat a gătit actriţa: „Wow, nu se poate! Foarte tare”
Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la cuţite

Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la cuţite. După ce au degustat atent preparatul, Sorin Bontea, Florin Dumirescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să ghicească cine a gătit.

Când au văzut cine intră, juraţii au fost plăcut impresionaţi şi încercat să afle ce mai face actriţa.

Citeşte şi: Chefi la Cuţite sezonul 9. Fotografie inedită cu chef Florin Dumitrescu. Internauţilor nu le-a venit să creadă cum arăta celebrul bucătar în tinereţe – FOTO

Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la cuţite

Vai de mine, de când vă aștept. Vai de mine, vai de noi toți patru acum. Eu, în perioada asta repet textele, pentru că suntem într-o perioadă în care nu jucăm teatru. E cea mai mare suferință”, a mărturisit actrița despre perioada pandemiei.

Un moment cu adevărat savuros a fost atunci când Rodica Popescu Bitănescu a oferit un scurt moment artistic de excepție, demonstrând încă o dată că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului.

Nu m-am gândit niciodată în viața mea că o să veniți să ne gătiți. Nu mi-a trecut niciodată prin cap treaba asta, că o să vă dați jos de pe soclul acela unde stați și să gătiți. Sunteți așa, foarte umană. Vă mulțumim că ați venit la noi”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Rodica Popescu Bitănescu a primit trei cuțite și a fost aplaudată generos de către cei trei jurați.

Florin Dumitrescu a câştigat amuleta 8

Gina Pistol a anunțat că cei trei bucătari au libertatea de-a pregăti orice rețetă își doresc, cât timp aceasta le amintește de o zi fericită din viața lor.

Poți bloca concurenții uneia dintre echipe: jumătate de echipă minus 1 egal număr de concurenți blocați”, așa sună avantajul pe care îl aduce amuleta 8.

Florin Dumitrescu a ales să facă rețeta de melci ce a stat la baza poveștii sale de iubire cu soția sa, Sorin Bontea a mers pe o rețetă de mușchi de vită cu legume la tigaie (mâncarea preferată a familiei sale), în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o rețetă de friptură pe care o pregătește adesea pentru prietenii săi.

De data aceasta, jurizarea a fost făcută de Daniel Mischie, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor din România.

După ce a analizat atent, acesta și-a făcut apariția în platou și anunțat că fericitul câștigător al amuletei este Florin Dumitrescu!

Bravo, Dumitrescu. Felicitări, nu am nimic de obiectat, melcii au fost superbi. Dar și muchiul de vacă al lui Bontea. Dar și farfuria mea”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, după anunțarea verdictului, potrivit A1.ro.