Rodica Popescu-Bitănescu despre moartea Mălinei Olinescu: Succesul e un mare pericol

Moartea Mălinei Olinescu a adus tristeţe şi regrete în lumea muzicală românească. Titus Munteanu spune că Mălina era o perfecţionistă, Rodica Popescu Bitănescu spune că succesul este un mare pericol iar Andreea Marin recunoaşte că şi ea a fost la un pas de sinucidere.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 13:22
Rodica Popescu-Bitănescu despre moartea Mălinei Olinescu: Succesul e un mare pericol

„Mălina Olinescu era o perfecţionistă”, aşa o descrie Titus Munteanu, cel care a lucrat cu artista la Şcoala Vedetelor.

Ea a pretins foarte mult de la viaţă. Ea era o perfecţionistă. Probabil că această perfecţiune voia să o aibă şi în viaţa familiară. Altfel nu-mi explic, pentru că eu am ţinut foarte mult la ea şi a fost una din cele mai bune voci pe care le-am avut în Şcoala Vedetelor”, a declarat prin telefon pentru România TV, Titus Munteanu.

Cântăreaţa a ales să plece dintre noi exact în acelaşi mod în care a făcut-o şi tatăl său, actorul Boris Olinescu. Boris Olinescu, unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori ai anilor ’60, s-a sinucis în 1981, aruncându-se de la etajul 10.

Trebuie să ai putere mare să rezişti în această meserie şi când eşti sus pe val şi mai ales să rezişti când eşti sub val. Succesul e un mare pericol. Dacă nu ştii să rezişti succesului după aia nu rezişti nici insuccesului. Din păcate, taică-su a procedat în acelaşi fel şi mă întreb dacă nu cumva această treabă se ia, se transmite. Dacă pe ea a influenţat-o foarte mult moartea tatălui ei„, a spus Rodica Popescu-Bitănescu.

După ce a aflat de moartea cântăreţei, Andreea Marin Bănică a mărturisit că ea însăşi a trecut prin depresie si i-a sfătuit pe toţi cei care suferă de această boală să ceară ajutor de specialitate.

A fost oaspete în emisiunea mea, am urmărit-o de-a lungul timpului. Tulburarea mintală, depresiile, acestea sunt probleme la care femeile nu pot face faţă, e vorba de o furtună interioară. Eu însămi am fost în depresie. Toate problemele trebuie tratate de psiholog sau psihiatru. Boala e o povară, crezi că sinuciderea este o soluţie„, a mărturisit prin telefon Andreea Marin Bănică.