IMAGINI SFÂŞIETOARE. Rodica Ţopescu, distrusă de durere la căpătâiul fiicei sale. Ce i-a scris Cristinei pe coroană FOTO

Rodica Ţopescu a ajuns, miercuri, la capela Cimitirului Bellu, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit al fiicei sale. Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, în casă, pe 12 ianuarie, dar moartea a survenit înainte de Anul Nou.

15 ian. 2020, 11:23
IMAGINI SFÂŞIETOARE. Rodica Ţopescu, distrusă de durere la căpătâiul fiicei sale. Ce i-a scris Cristinei pe coroană FOTO

Rodica Țopescu a venit din Oradea şi a ajuns în Capitală marţi seară, pentru a fi participa la slujba de comemorare a Cristinei Țopescu. Îmbrăcată în haine de doliu și vizibil afectată, Rodica Țopescu i-a adus și o coroană fiicei sale, pe care a scris un mesaj sfâșietor: „Iubirea vieții mele, mămica”.

„Nu era bolnavă. Ea şi-a dorit să fie incinerată. Urna cu cenuşa o să o ducem într-un cavou, aici, la Bellu”, a spus Rodica Ţopescu.

S-a aflat! Ce scrie pe certificatul de deces al Cristinei Ţopescu

Rodica Ţopescu a fost ajutată de o cunoștință să urce treptele către capelă și, la un moment dat, a rugat să fie lăsată în pace, în timp ce se îndrepta către locul în care a fost depus trupul neînsuflețit al fiicei sale.

 

Scandal uriaş în familia Cristinei Ţopescu. Anunţul de la care a pornit totul!

Cristina Ţopescu va fi incinerată joi, după ce, miercuri, trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost depus, în jurul orei 14:00, la Capela Cimitirului Bellu din Capitală.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie 2020, în locuinţa ei din Tunari. Cristina Țopescu s-a stins din viață alături de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: câinii ei. Cel mai probabil a murit la sfârșitul anului trecut, fără ca cei apropiați să observe trecerea ei în neființă. Cea care a sunat la 112 a fost una dintre vecinele jurnalistei, de altfel și o bună prietenă. Medicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără suflare.

Ce avere avea Cristina Ţopescu. Cât câştiga şi ce afaceri avea fiica lui Cristian Ţopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al lui Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați, Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista „Contemporanul”, a scris la revista „Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.