Roger Federer, apariție surpriză în România. Motivul venirii marelui tenismen în țara noastră

Apariție neașteptată în România. Fostul mare jucător de tenis Roger Federer, de 41 de ani, a venit în România. Potrivit Pro Sport, fostul mare tenismen a venit în România pentru a filma o reclamă.

27 mai 2023, 15:52
Roger Federer, apariție surpriză în România. Motivul venirii marelui tenismen în țara noastră

Roger Federer, elvețianul care a devenit un simbol al tenisului mondial, a fost filmat în România, pe aeroportul „Henri Coandă”. Potrivit Fanatik.ro, Roger Federer a venit la București pentru a filma o reclamă. Marele campion este ambasador și, în același timp, imaginea producătorului german de mașini de lux Mercedes-Benz.

Motivul vizitei lui Federer în România se află în strânsă legătură cu producătorul auto. Informația a fost confirmată și de fostul mare tenismen român Ilie Năstase: „A venit Federer în România, este adevărat. Dar, din câte știu, va pleca în această seară. Nu am apucat să ne întâlnim”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik.

Citește și: Simona Halep, apel disperat după ultima decizie luată de ITIA. „Nici nu vreau să discut despre urmările asupra sănătății mele mentale!”

Poliția de Frontieră Română a postat, sâmbătă, pe contul de Facebook, o imagine în care apare Roger Federer.

„A fost o onoare să îi spunem Bun venit în România lui Roger Federer!”, scrie în mesajul de pe pagina de facebook, alături de fotografia cu Roger Federer și o politistă de frontieră.

Citește și: Scandalul ia amploare! Simona Halep, acuzată de a doua încălcare a regulamentului antidoping. Reacţia lui Ilie Năstase